Κυκλοφόρησε τo νέο single του Monsieur Minimal με τον τίτλο Release Me


Μετά την μεγάλη του επιτυχία, με το άλμπουμ Erotica, o Monsieur Minimal δεν εφησυχάζεται κι επιστρέφει στον αγγλικό στίχο με ένα ολόφρεσκο single, με τον τίτλο, Release Me. 

Συνεχίζοντας στο vintage ηχόχρωμα των 70's και προσθέτοντας νέα στοιχεία όπως αυτά της soul, ο Monsieur Minimal με το Release Me, δημιουργεί ένα αισθησιακά ψυχεδελικό vintage  ουσικό αποτέλεσμα πάντα μέσα από το φίλτρο της καλαίσθητης POP που τον χαρακτηρίζει και τον κατατάσσει πλέον ως one οf kind pop aesthete στην Ελληνική Ανεξάρτητη Μουσική σκηνή.

Το Release Me, μας μιλάει για την απελευθέρωση και το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε ο εαυτός μας, απολαμβάνοντας δίχως ταμπού, αλλά με σεβασμό στον συνάθρωπο, τα πάθη και τις χαρές της "μικρής" μας ζωής, με πρώτη και σημαντικότερη αυτή του έρωτα.
Ίσως έτσι θα μπορέσουμε, όχι μόνο να αγαπήσουμε και να αγαπηθούμε, αλλά και να κάνουμε τον κόσμο μας όσο το δυνατόν καλύτερο.

Ακούστε το Release Me στο Spotify, στο Apple Music.
Κατεβάστε το στο iTunes και το Bandcapm και μείνετε συντονισμένοι για ενα φανταστικό βίντεο που έρχεται σε λίγες μέρες από το Youtube.

O έκτος προσωπικός δίσκος του Monsieur Minimal αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2020, σε Βινύλιο και CD, από την Mo.Mi.Records σε διανομή της Panik Records.

Credits:
Μουσικη - στίχοι : Monsieur Minimal 
Ενωρχήστρωση - Παραγωγή : Monsieur Minimal 
Μίξη και Mastering: Γιώργος Πρινιωτάκης (Artracks Studio) 

Εκτέλεση οργάνων: Μπάσο: Βελισσάριος Πράσσας / Τρομπέτα: Κατσαρέλης Βαγγέλης / Βιολί: Βασιλική Μαζαράκη 

Επιμέλεια εξώφυλλου: Στέφανος Μιχαηλίδης / Δημήτρης Συλβέστρος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.