Κυκλοφορία νέου single ΕΓΩ από τον Δημήτρη Καλαντζή (Tsopana Rave, Transistor)

Κυκλοφορία νέου single ΕΓΩ από τον Δημήτρη Καλαντζή (Tsopana Rave, Transistor)

«Εν αρχή ην η μπάντα και η μπάντα ην προς το ΕΓΩ. Και ΕΓΩ ην η μπάντα...»

Ο εκρηκτικός performer Δημήτρης Καλαντζής, έχοντας ήδη γράψει ιστορία ως τραγουδιστής των Tsopana Rave και drummer των Transistor, συγκεντρώνει 3 τεράστιους μουσικούς και τα ΕΓΩ τους, τους Διονύση Χριστοδουλάτο (Sorrowful Angels, Chaostar, Foray Between Ocean), Γιάννη Τσιμά (Endomain, Dexter Ward, Rock n Roll Children, SSIK), Διονύση Μαρακάκη (Black Hat Bones, Harsh Demise) και έχοντας στη διάθεσή του 1 Γ και 3 Δ φτάνει χωρίς πολλά- πολλά στο Ε και σχηματίζει το απόλυτο ΕΓΩ.

Γιατί ΕΓΩ θα πει κάποιος; Γιατί όχι ΕΓΩ απαντά ο Δημήτρης Καλαντζής και σιγά μην το συζητήσει κιόλας! Δυναμικά και αισθησιακά riffs, ανελέητα και ερωτικά grooves, στιβαρά κι ασήκωτα rhythm sections συνοδεύουν την αγγελικά πλασμένη φωνή του Δημήτρη και τους απαράμιλλους στίχους του, που είναι βγαλμένοι από τη ζωή (όπως όλοι οι στίχοι άλλωστε).

Το ερώτημα τελικά είναι ένα.
- Ποιος;
- ΕΓΩ. 1-0


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.