Κορίνα Λέγακη ft. Θανάσης Αλευράς

Κορίνα Λέγακη ft. Θανάσης Αλευράς

Το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Σεκάνς» της Κορίνας Λεγάκη, που αποτελεί τον τίτλο του πρόσφατου άλμπουμ της και κυκλοφόρησε από την Panik oxygen την Άνοιξη του 2023, είναι πλέον διαθέσιμο!

Το ντουέτο της Κορίνας με τον Θανάση Αλευρά, σε στίχους της Ναντίνας Κυριαζή και μουσική του Κώστα Μπουντούρη, μετατράπηκε σε ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ υπό τη σκηνοθεσία του Αριστοτέλη Παπκωνσταντίνου. 

«Μια κάμερα ανοιχτή όλη τη ζωή. Το φιλμ που γράφει τις στιγμές δεν σταματάει. Μία σεκάνς στον διάδρομο της μνήμης των ανθρώπων. Να δούμε τούτη η ταινία που μας πάει. Καλή σας ακρόαση»
Θανάσης Αλευράς

«Από την πρώτη στιγμή που άκουσα αυτό το τραγούδι, ένα τραγούδι της Ναντίνας Κυριαζή και του Κώστα Μπουντούρη, ήξερα πως θα το τραγουδήσω με τον Θανάση Αλευρά. Δεν είχαμε συναντηθεί ποτέ από κοντά. Τον είχα ακούσει σε διάφορες μουσικές και θεατρικές παραστάσεις και με συγκίνησε με το ταλέντο και την ανθρώπιά του. Του έστειλα το τραγούδι  και βρεθήκαμε στο στούντιο να τραγουδάμε μαζί. Περάσαμε πολύ όμορφα κι αποφασίσαμε πως ένα τραγούδι με τον τίτλο «Σεκάνς» δεν μπορεί να μην έχει πίσω του μια κινηματογραφική αφήγηση. Εδώ μπαίνει στη σκηνή και ο Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου με την κάμερα του και το βλέμμα του! Το αποτέλεσμα...στις οθόνες σας»!
Κορίνα Λεγάκη

Σεκάνς | New Official Video Clip
Ερμηνευτές: Κορίνα Λεγάκη ft. Θανάσης Αλευράς 
Στίχοι: Ναντίνα Κυριαζή
Μουσική: Κώστας Μπουντούρης
Σκηνοθεσία-κάμερα-μοντάζ: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου


 
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.