Καινούριο άλμπουμ και single για το Φώς της Σκόνης | Κόρη Αραβόσιτου

Καινούριο άλμπουμ και single για το Φώς της Σκόνης | Κόρη Αραβόσιτου

Τρεις φίλοι απ' τη Θεσσαλονίκη, ενώνουν τις δυνάμεις τους, συνδυάζουν τα ταλέντα τους και στήνουν το συγκρότημα «Το Φώς της Σκόνης». Πρόκειται για τον τραγουδοποιό και ποιητή Nomik -γνωστό απ' την πορεία του με τους Sleepin Pillow, Seahorse, Universal Trilogy-, τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Σάο και τον -παλαιότερα- δημιουργό των Osmosis Βασίλη Μιχαηλίδη.
Το παρεάκι, γράφει στα Εξάρχεια και ηχογραφει στη Θεσσαλονίκη 12 ποιήματα / τραγούδια. Το αποτέλεσμα; Το «Απ το Φως της Σκόνης», ένας δίσκος που αποτυπώνει με τον πιο δημιουργικό τρόπο την 20χρονη φιλία τους.

Το πρώτο ραδιοφωνικό single μέσα από το άλμπουμ, έχει τον παράξενο, ευφάνταστο τίτλο «Κόρη Αραβόσιτου». Η σύνθεση είναι του Βασίλη Μιχαηλίδη, οι στίχοι του Νόμικ και το ερμηνεύει ο Κωνσταντίνος Σάος. Ένα τραγούδι με τρυφερούς στίχους και ροκ αύρα που δίνει το γενικό στίγμα του δίσκου τόσο μουσικά όσο στιχουργικά κι ερμηνευτικά.

 

Συντελεστές:

Μουσική-στίχοι: NOMIK
Mουσική: Βασίλης Μιχαηλίδης
Ερμηνεία: Κωνσταντίνος Σάος, ΝΟΜΙΚ, Βασίλης Μιχαηλίδης

Τύμπανα: Μπάμπης Πετσίνης
Κιθάρες & Μαντολίνο: Σάκης Αζάς
Κλασσική κιθάρα & Τζουράς: Βασίλης Μιχαηλίδης
Μπάσο & Κοντραμπάσο: Tραιανός Αλμπανούδης
Πλήκτρα: Γιώργος Μαραυγάκης
Βιολί: Θανάσης Καρυπίδης
Τρομπέτα: Γιώργος Αβραμίδης

* Περισσότερα για το συγκρότημα εδώ κι εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.