Καινούριες μουσικές από τον Ludovico Einaudi | Επτά albums σε επτά μήνες

Καινούριες μουσικές από τον Ludovico Einaudi | Επτά albums σε επτά μήνες

Ο πολυαγαπημένος συνθέτης και πιανίστας Ludovico Einaudi επιστρέφει μέσα στο 2019 με το «Seven Days Walking», ένα ολοκαίνουργιο μουσικό project το οποίο χωρίζεται σε 7 διαφορετικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν σε διάστημα 7 μηνών.

Ο ίδιος ο συνθέτης περιγράφει τη νέα του δουλειά σαν ένα μονοπάτι στο βουνό που κάθε φορά που το περπατάς το βλέπεις διαφορετικά. Την μια φορά με ήλιο, την άλλη με χιόνι, την άλλη με αέρα και έτσι κάθε φορά το μονοπάτι σου φαίνεται διαφορετικό. Έτσι δημιουργήθηκαν 7 διαφορετικά albums που θα κυκλοφορήσουν μέσα σε 7 συνεχόμενους μήνες και θα αποτελούν τις διαφορετικές οπτικές γωνίες του αρχικού. Στα albums αυτά ο Ludovico Einaudi παίζει πιάνο και συνοδεύεται από τσέλο και βιολί.

Το πρώτο, «Seven Days Walking: Day One», κυκλοφόρησε στις 15 Μαρτίου ενώ το δεύτερο «Seven Days Walking: Day Two» θα κυκλοφορήσει ένα μήνα μετά κ.ο.κ. μέχρι το «Day Seven» που θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο σε ένα box-set που θα περιλαμβάνει και τα 7 albums.

Το πρώτο single του «Day 1» με τίτλο «Cold Wind» είναι ήδη διαθέσιμο και μπορείτε να το ακούσετε εδώ:

 

* Το άλμπουμ κυκλοφορεί από τη Universal Music και μπορείτε να το βρείτε κι εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.