«Και θα 'χω ανοιγμένα τα φτερά» |Live album από τα Γυμνά Καλώδια

«Και θα 'χω ανοιγμένα τα φτερά» |Live album από τα Γυμνά Καλώδια

Μια νέα δουλειά, που πήρε πολύ καιρό να δημιουργηθεί είναι έτοιμη για Γυμνά Καλώδια! 27 ηχογραφημένα τραγούδια από τον αγαπημένο τους χώρο στην Κύπρο, Ravens Music Hall, έχουν ανέβει στο bandcamp. Ένα ηλεκτρονικό album με τραγούδια live από όλη την δισκογραφία της μπάντας.

Σύμφωνα με τα Γυμνά Καλώδια: «Και θα 'χω ανοιγμένα τα φτερά», το πρώτο live album μας, φτιαγμένο με πολύ αγάπη από φίλους. Φίλους που βρέθηκαν μαζί μας στις συναυλίες του Ravens το 2018 και το 2019. Συμβολίζει μια διαδρομή χρόνων, μια διαδρομή γεμάτη στιγμές δυνατές. Μια διαδρομή που ξεκίνησε πολλά χρόνια πριν και συνεχίζει. Μια διαδρομή που περιλαμβάνει όλους και όλα. Και ουσιαστικά, για εμάς, δεν είναι ένας ακόμα δίσκος. Είναι μια συλλογή από μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί.

«Και θα 'χω ανοιγμένα τα φτερά» γιατί κανείς δεν σταμάτησε ποτέ να ονειρεύεται. Και ούτε θα σταματήσει να ονειρεύεται.

Μπορείτε να το βρείτε στο link του bandcamp

Σύντομα το album θα βρίσκεται στο spotify και σε άλλες πλατφόρμες.

***Η φωτογραφία εξωφύλλου είναι παραχώρηση του Ηλία Μωραΐτη
     FB PAGE: Elias Moraitis Photography - ElMo PhotoArt

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.