Νέο single για τον Jake Bugg

Νέο single για τον Jake Bugg

Μετά την επιτυχία των πρώτων δύο albums, του διπλά πλατινένιου ντεμπούτου του το 2012 «Jake Bugg» και του «Shangri La» (2013) που μπήκε στο top five, ο νεαρός ταλαντούχος τραγουδοποιός από τη Βρετανία κυκλοφόρησε το τρίτο του album «On My One».

Αν και μόλις 22 ετών, ο Jake Bugg έγραψε και τα έντεκα τραγούδια, έπαιξε τα περισσότερα όργανα, και έκανε την παραγωγή σχεδόν σε όλο το καινούριο άλμπουμ (εκτός τριών κομματιών που την παραγωγή ανέλαβε ο Jacknife Lee).
Το «Love, Hope and Misery» ,το δεύτερο single του άλμπουμ που μόλις κυκλοφόρησε, είναι πολύ διαφορετικό από το funky προηγούμενο, το «Gimme The Love».Ο ίδιιος ο καλλιτέχνης λέει γι'αυτό:

 Ήθελα κάτι με ένα επικό pop ρεφραίν γιατί δεν είχα ξανακάνει τέτοιο στο παρελθόν. Κάτι κοντά στο Harry Nilsson, ή στον Bill Withers.Το καλύτερο ήταν η συνεργασία με τον James Gadson, τον drummer του Bill Withers. Είναι ο αγαπημένος μου drummer, οπότε η συμμετοχή του στο δίσκο ήταν ένα προσωπικό αποκορύφωμα.

Το κομμάτι είναι άμεσα διαθέσιμο για download με το pre-order του album.
Pre-order CD, Vinyl & Exclusive artwork bundles:  http://store.jakebugg.com/
Pre-order on iTunes: http://po.st/JBOMOiTunes

Περισσότερος Jake Bugg κι εδώ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.