Ιούνιος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ιούνιος στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Ένα πρόγραμμα για όλους! Μια Αγορά για όλους!

Athens Coctail Week
Το Athens Coctail Week συνεργάζεται με το This is Athens-City Festival για τη διοργάνωση ενός μοναδικού φεστιβάλ στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Η γιορτή θα ξεκινήσει με ένα εντυπωσιακό opening party και 20 διαφορετικά bar stations μέσα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Θα περιλαμβάνει ευφάνταστες συνταγές, σπάνια αποστάγματα, μυστικά συστατικά, τέχνη και εμπειρία ετών, αλλά πάνω απ' όλα μεράκι και πάθος για αψεγάδιαστα coctail και κορυφαίες μουσικές επιλογές.
-Σάββατο 1/6 || 18:00-23:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Athens Wine Selfie
Το This is Athens City Festival και το Wine Style παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Αθήνα το Athens Wine Selfie, ένα πρωτότυπο ταξίδι στον υπέροχο κόσμο του κρασιού. Μια διήμερη οινική γιορτή στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για τους-μυημένους και ερασιτέχνες-λάτρεις του κρασιού, όπου δοκιμάζουμε εμβληματικές ετικέτες από την εγχώρια αλλά και παγκόσμια οινική παραγωγή υπό τους ήχους καταξιωμένων μουσικών παραγωγών
-Κυριακή 2/6 & Δευτέρα 3/6 || 17:00-22:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Επόμενη στάση: Κυψέλη
Η τρίτη σεζόν της θεατρικής διαδρομής ολοκληρώνεται αυτόν τον μήνα! Στην «Επόμενη Στάση: Κυψέλη» ταξιδεύουμε ξανά πίσω στον χρόνο και παρακολουθούμε την Κυψέλη να «ζωντανεύει» μπροστά στα μάτια μας, στη διάρκεια μιας κυριακάτικης περιπατητικής διαδρομής που αποκαλύπτει τα μυστικά και τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από κάθε γωνιά της γειτονιάς. 
-Κυριακές 2/6. 9/6, 16/6, 23/6, 30/6 || 20:00-21:00
-Κυριακές 16/6, 23/6, 30/6 || 23:00-24:10
-Σημείο Συνάντησης: Δημοτική Αγορά Κυψέλης/Είσοδος Έκθεσης, επί της Φωκίωνος Νέγρη
-Κανονικό εισιτήριο 7€ ανά διαδρομή. Μειωμένο εισιτήριο 5€ για ανέργους, φοιτητές, ΑμεΑ και άτομα ηλικίας 65+
-Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

The HOME Project Community Building Event
Τα τελευταία επτά χρόνια, η The HOME Project έχει χτίσει γέφυρες συνεργασίας και κατανόησης κι έχει δημιουργήσει μια συμπεριληπτική και υποστηρικτική κοινότητα στην καρδιά της Αθήνας. Την Τρίτη 4 Ιουνίου, στις 18:00, θα γιορτάσουμε αυτήν την κοινότητα με μουσική και χορό με τους HipHop4Hope, μαθήματα skateboarding με τους Free Movement, καλλιτεχνικές δραστηριότητες και σπιτικό φαγητό μαγειρεμένο απο τους ξενώνες της οργάνωσης.
-Τρίτη 4/6, 18:00-21:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Μποστάνι
Αγορά με φρέσκα προϊόντα φυσικής και βιολογικής καλλιέργειας από μικρούς παραγωγούς
-Κάθε Τετάρτη || 14:00-17:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

10 χρόνια συναυλίες
Ένα ταξίδι παρέα με αγαπημένους καλλιτέχνες μέσα από τη ματιά του φωτογράφου Γιώργου Σπανού. Από τον Μάνο Ελευθερίου στον Μίλτο Πασχαλίδη και από το Ηρώδειο στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης. Μια φωτογραφική διαδρομή που έρχεται να ζωντανέψει στις 9 & 10 Ιουνίου στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
-Κυριακή 9/6 & Δευτέρα 10/6 || 11:00-23:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Αν περνάς από τη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ένα τεστάκι καν΄το!
Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης συνεργάζεται σταθερά με το Κέντρο Πρόληψης & Σεξουαλικής Υγείας Checkpoint, για γρήγορες, δωρεάν, εμπιστευτικές εξετάσεις για HIV και ηπατίτιδες B & C. Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου, 11:00-15:00, το εξειδικευμένο προσωπικό του Athens Checkpoint θα βρίσκεται στο Creative Lab 2 της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, παρέχονται εξετάσεις σε κάθε σεξουαλικά ενεργό άτομο και ενημερώνοντας το κοινό για τη σεξουαλική υγεία, με την υποστήριξη του AIDS Healthcare Foundation.
-Δευτέρα 10/6 || 11:00-15:00
-Creative Lab 2
-Είσοδος ελεύθερη

Αιμοδοσία
Με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης, το Blood-e διοργανώνει μια δράση για τη στήριξη της εθελοντικής αιμοδοσίας.
-Τρίτη 11/6 || 16:00-19:00
-Creative Lab 1
-Είσοδος ελεύθερη

Οι Εκδόσεις  Άγρα στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης
Από την Παρασκευή 14 Ιουνίου η Δημοτική Αγορά Κυψέλης θα γεμίσει με βιβλία της Άγρας. Για ένα τριήμερο, 600 τίτλοι βιβλίων (πεζογραφία, ποίηση, δοκίμια, αστυνομικά, φωτογραφικά και καλλιτεχνικά λευκώματα, παιδικά, αρχαία ελληνική και βυζαντινή γραμματεία) θα διατίθενται εκεί σε απίστευτες τιμές.
-Παρασκευή 14/6 & Σάββατο 15/6 || 09:00-21:00
-Κυριακή 16/6 || 11:00-20:30
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Παρουσίαση βιβλίου: Gender Without Identity
Το Gender Without Identity προσφέρει μια καινοτόμο και ενίοτε διαταρακτική θεωρία του σχηματισμού του φύλου. Με ρίζες στη μεταψυχολογία του Jean Laplanche και σε συνομιλία με το τολμηρό έργο στις queer και trans σπουδές, οι Αυγή Σακετοπούλου και Ann Pellegrini εγκαταλείπουν την «ταυτότητα του πυρήνα του φύλου» για να προτείνουν, αντίθετα, ότι το φύλο είναι κάτι που όλα τα υποκείμενα αποκτούν-και ότι το τραύμα έχει μερικές φορές μερίδιο σε αυτήν την απόκτηση.
-Δευτέρα 17/6 || 18:30-21:30
-Αίθριο
-Ελεύθερη είσοδος 

Ένα σπίτι για όλους-Our common home
Δράση για παιδιά που πραγματοποιείται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στο πλαίσιο του Refugee Week Greece, από το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ. Κάθε παιδί που θα συμμετάσχει θα έχει τη δυνατότητα να απεικονίσει τον εαυτό του με χρώματα σε ένα χαρτί και στη συνέχει να τον τοποθετήσει μέσα στο αγαπημένο του δωμάτιο ενός μεγάλου σπιτιού. Όλες οι «μικρογραφίες»των παιδιών θα βρίσκονται στο ίδιο σπίτι, θα συνυπάρχουν, θα αλληλεπιδρούν και θα μοιράζονται. Η δράση απευθύνεται σε παιδιά 4-10 ετων. Συντονίστριες: Εύα Μαλακτάρη, λογοθεραπεύτρια-Γεωργία Γκιόκα, εργοθεραπεύτρια
-Τρίτη18/6 || 11:00-13:00
-Creative Lab 1 
-Είσοδος ελεύθερη

Ας κουνηθούμε!
Δράση για ενήλικες που πραγματοποιείται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, στο πλαίσιο του Refugee Week Greece, από το Κέντρο Ημέρας Βαβέλ ανοίγει για πρώτη φορά τις πόρτες της σε όποιον-α θέλει να δοκιμάσει τις ασκήσεις, τα παιχνίδια και τα τραγούδια που μελετούν μέλη του ΚΗ Βαβέλ με την ανθρωπολόγο χορού Νάτάσα Μάρτιν και άλλους προσκεκλημένους καλλιτέχνες. Μέσα από ασκήσεις, ρυθμικά παιχνίδια, μελωδίες και ασκήσεις χοροθεραπείας, θα γίνουμε ομάδα, θα κοινωνικοποιηθούμε και θα συνδεθούμε καλύτερα με τα σώματά μας, τους εαυτούς μας και τους γύρω μας. Η εκδήλωση συνδέεται με τη θεματική της εβδομάδας του πρόσφυγα, γιατί ψάχνουμε να βρούμε το σπίτι μέσα μας, στο σώμα και στο περιβάλλον που βρισκόμαστε τώρα. Η δράση, που υποστηρίζεται από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, είναι προσβάσιμη και ανοιχτή προς όλ@ άνω των 18 ετών.
-Τρίτη 18/6 || 11:00-13:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

AFROfitness
Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης υποδέχεται τις Bantu Dancers που θα σας μυήσουν στο διασκεδαστικό κόσμο του AFROfitness, ένα είδος γυμναστικής με στοιχεία Afro Dance που δίνει την αίσθηση ενός party! Το AFROfitness είναι ένα πρόγραμμα γυμναστικής που συνδυάζει παραδοσιακές αφρικανικές χορευτικές κινήσεις έντασης και διάρκειας με σύγχρονες χορευτικές εκφράσεις αναπτύσσοντας ρευστότητα μεγαλύτερο εύρος κίνησης καθώς και μια πιο πλούσια και αυθεντική κίνηση. Μέσα από το AFROfitness εξερευνώνται διαφορετικές χορευτικές εκφράσεις εμπνευσμένες από αφρικανικές παραδόσεις και είναι μια εξαιρετική άσκηση για όλο το σώμα. Ένας διασκεδαστικός τρόπος για την ανάπτυξη της αυτοπεποίθησης, τη βελτίωση και την οικοδόμηση της αντοχής και του σωματικού συντονισμού.
-Τρίτη 18/6 || 19:00-20:30
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη, προκράτηση θέσης εδώ

Η Δική τους Φωνή
Το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και το Ίδρυμα Rosa Luxembourg παρυσιάζουν την έρευνα πεδίου για τις συνθήκες Υποδοχής και Ασύλου στην Ελλάδα μέσα από τις εμπειρίες και τα λόγια των προσφύγων.
-Τετάρτη 19/6 || 19:00-21:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

#WECONNECTATHENS
Το #WECONNECTATHENS, η γιορτή του εθελοντισμού και της Κοινωνίας των Πολιτών, έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης την Παρασκευή 21 Ιουνίου στις 18:00. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε νέους φίλους, να διασκεδάσετε με διαδραστικά παιχνίδια, εργαστήρια και να δημιουργήσετε αξέχαστες αναμνήσεις! Μη χάσετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε αυτό το μοναδικό γεγονός που αποτελεί το κλείσιμο του Φεστιβάλ 11!
-Παρασκευή 21/6 || 18:00-23:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Athens Coctails
Το Athens Coctails έρχεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης με ένα μουσικό event όπου γνωστοί bartendrers της πόλης παρουσιάζουν τα αγαπημένα τους coctails μόνο με 6€.
-Σάββατο 22/6 || 15:00-23:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Συναυλία El Sistema Greece School of Hip Hop
Το πρωτοποριακό εκπαιδευτικό μουσικό πρόγραμμα του El Sistema Greece σε συνεργασία με τον Blend Mishkin, πραγματοποιείται από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου και ενώνει 30 παιδιά και εφήβους ηλικίας 10-16 ετών, από κάθε σημείο της Αθήνας, χωρίς καμία διάκριση ή περιορισμό, με ή χωρίς μουσικές γνώσεις. Στη μεγάλη συναυλία λήξης του προγράμματος με τη συμμετοχή όλων των μαθητών του, τα ανερχόμενα ταλέντα της hip hop θα ανέβουν στη σκηνή και θα παρουσιάσουν στο κοινό τις πρωτότυπες μουσικές τους δημιουργίες, τις ικανότητες τους στο scratching και στο break dance μέσα από μια εντυπωσιακή χορογραφία, αλλά και στο graffiti μέσα από το έργο που θα δημιουργήσουν και θα αποτελέσει το σκηνικό της συναυλίας. Στη συναυλία θα συμμετέχουν και οι δάσκαλοι των παιδιών Blend Mishkin, BNC The Disco Vampire και DJ Marble, που θα δώσουν τον τόνο της βραδιάς και θα μας παρασύρουν στους ρυθμούς τους.
-Πέμπτη 27/6 || 20:00-21:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Real Characters Festival
Το Σάββατο 29 Ιουνίου, οι Real Characters γιορτάζουν τα 5 χρόνια λειτουργίας τους. Για τον εορτασμό αυτής της επετείου, επέλεξαν τον ζωντανό χώρο της Δημοτικής Αγοράς Κυψέλης. Μια ημέρα γεμάτη ενθουσιασμό και συγκίνηση, με την παρουσίαση του pop-up καταστήματος της μάρκας, DJ sets, ζωντανές μπάντες, λαχταριστό φαγητό, εξαιρετικό καφέ, δροσιστικά ποτά και coctail.
-Σάββατο 29/6 || 11:00-23:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

ComicDom Bazaar-Summer 2024
Το Comicdom Bazaar επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, για να κάνει ακόμα πιο όμορφο το καλοκαίρι των κομιξόφιλων, με πολλά comics και related items!
-Κυριακή 30/6 || 11:00-21:00
-Αίθριο
-Είσοδος ελεύθερη

Workshops 

Connecting Families
Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης σε συνεργασία με το Κέντρο Νέων της ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ Connect Athens σας καλούν να συμμετάσχετε κάθε Τρίτη, 19:30-21:00, σε έναν ζεστό χώρο αλληλοϋποστήριξης και εκμάθησης, όπου οι γονείς, οι εκπαιδευτικοί και όλοι όσοι ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των εφήβων (παιδιά ηλικίας 12-18 ετών), συναντώνται για να μοιραστούν, να μάθουν και να ενδυναμωθούν. Μέσα από 6 εβδομαδιαίες συναντήσεις, θα εξερευνήσουμε θέματα όπως η διαχείρηση του στρες, η ενίσχυση της αυτοεκτίμησης των παιδιών και τεχνικές για την αποτελεσματική παρέμβαση σε δύσκολες συμπεριφορές.
-Κάθε Τρίτη από 21/5 έως 25/6 || 19:30-21:00
-Creative Lab 1
-Είσοδος ελεύθερη, δήλωση συμμετοχής εδώ

Ξέρεις από ίντερνετ; 60+
Το επιτυχημένο workshop ψηφιακής ενδυνάμωσης επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης, ανανεωμένο και εμπλουτισμένο! Με τη χρήση tablet, μαθαίνουμε να σερφάρουμε στο διαδίκτυο, να αναζητούμε χρήσιμες πληροφορίες, να επικοινωνούμε με φίλους και συγγενείς διαδικτυακά και να πραγματοποιούμε συναλλαγές με το δημόσιο. Από τους συμμετέχοντες (άτομα ηλικίας 60+) δεν απαιτείται καμία προηγούμενη σχετική εμπειρία, μόνο όρεξη για μάθηση!
-Κάθε Τετάρτη απο 1/5 έως 12/6  || 10:00-12:00 
-Creative Lab 1
-Κόστος: 50€/ ο κύκλος 7 μαθημάτων
-Προπώληση μέσω more.com ή στο φυσικό ταμείο (Creative Lab 1, Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-14:00)
-Διοργάνωση: Δημοτική Αγορά Κυψέλης X People Behind

Εισαγωγή στην ξυλουργική με τους hoko
Μαθαίνουμε μερικές από τις βασικές τεχνικές κατεργασίας ξύλου φτιάχνοντας το πρώτο μας έργο, ένα βοηθητικό σκαμπό που θα πάρουμε μαζί μας στο σπίτι, στο τέλος του μαθήματος.
-Κάθε Τετάρτη από 1/5 έως 26/6 || 18:30-20:30
-Creative Lab 2
-Κόστος: 220€/ο κύκλος 8 μαθημάτων
-Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Πολλαπλασιασμός φυτών στο νέρο με τους hoko
Οι hōkō παρουσιάζουν την πιο εύκολη τεχνική για τον πολλαπλασιασμό των φυτών, μέσω του νερού. Κάθε ένας από τους συμμετέχοντες θα μάθει πώς κόβουμε ένα φυτό και θα το πάρει στο σπίτι μετά το τέλος της συνάντησης. Μαθαίνουμε επίσης πώς φροντίζουμε το μόσχευμα ενώ ριζώνει, και φυσικά πώς θα το μεταφυτεύσουμε στο έδαφος.
-Τετάρτη 5/6 ||18:00-19:00
-Creative Lab 1
-Eισοδος ελεύθερη, με προκράτηση θέσης εδώ

Μαρμελάδα Κυψέλη : Σκιτσάροντας στην Αγορά με τον Pan Pan
Ο Pan Pan ξαναχτυπά με 4ο session Μαρμελάδα Κυψέλη! Αυτήν τη φορά η μαρμελάδα δεν έχει για υλικά μόνο μολύβια, πινέλα και μελάνια, αλλά κάθε τρίτη εβδομάδα μπαίνουν στο mix και synthesizers, drums machines και άλλα παιχνίδια. Τι κάνουν όλα αυτά τα κουμπάκια; Πώς συγχρονίζονται αυτά τα φωτάκια με το beat που φτιάχνω; Πώς το κόμικ μου απέκτησε ξαφνικά soundtrack; Οι απαντήσεις στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!
-Κάθε Πέμπτη από 4/4 έως 27/6 || 19:00-21:00
-Creative Lab 1
-Κόστος: 13€ / μάθημα. Προπώληση μέσω more.com

Πρώτες Βοήθειες για βρέφη
Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για παιδιά και βρέφη μας διδάσκει δεξιότητες σωτηρίας και μας δίνει την αυτοπεποίθηση να γνωρίζουμε πότε και πώς να ενεργήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται εξάσκηση σε πρόπλασμα σε πρακτικές δεξιότητες, όπως η Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, και αναλύουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.
-Τρίτη 11/6 || 17:00-18:30
-Creative Lab 2
-Κόστος: 30€
-Δήλωση συμμετοχής: με μήνυμα εδώ ή τηλεφωνικά στο 6979545608

Εργαστήριο αργαλειού
Διήμερο workshop μικρού κάθετου αργαλειού. Θα μιλήσουμε για την υφαντική τέχνη και θα δημιουργήσουμε ένα μικρό αντικείμενο μαθαίνοντας τις βασικές υφάνσεις. Οι δυνατότητες είναι άπειρες και η όλη διαδικασία είναι πολύ χαλαρωτική. Οι μαθητές μπορούν να δημιουργήσουν είτε κάποιο υφαντό για τον τοίχο, είτε κάποιο pouch η σελιδοδείκτη. Μέγιστος αριθμός συμμμετεχόντων 12 άτομα.
-Παρασκευή 14 & Κυριακή 16/6 || 18:30-21:00
-Παρακευή 28 & Κυριακή 20/6 || 18:30-21:00
-Creative Lab 1
-Κόστος: 60€/διήμερο workshop 
-Δήλωση συμμετοχής με μήνυμα στο pilgrim_makershub ή στο [email protected]

Εργαστήριο ζωγραφικής ψάθινου καπέλου
Δημιουργούμε παρέα τα πιο πολύχρωμα και ευφάνταστα σχέδια πάνω σε αντικείμενα που θα φοράμε κάθε μέρα. Δεν χρειαζόμαστε πολλά: τα υλικά παρέχονται όλα από το εργαστήριο, όπως και το καπέλο, η καλή παρέα, η διάθεση, η μουσική, τα σνακ και κάτι για να δροσιζόμαστε!
-Σάββατο 15/6 || 19:00-21:00
-Creative Lab 2
-Κόστος: 28€
-Δήλωση συμμετοχής: [email protected] ή στο 6984561871

Πρώτες Βοήθειες για ενήλικες
Το σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για ενήλικες μας διδάσκει δεξιότητες σωτηρίας και μας δίνει την αυτοπεποίθηση να γνωρίζουμε πότε και πώς να ενεργήσουμε σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης. Γίνεται εξάσκηση σε πρόπλασμα σε πρακτικές δεξιότητες, όπως η Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση και αναλύουμε το πώς θα αντιμετωπίσουμε έκτακτες καταστάσεις.
-Τρίτη 25/6 || 17:00-18:30
-Creative Lab 2
-Κόστος: 30€/μάθημα
-Δήλωση συμμετοχής με μήνυμα εδώ ή τηλεφωνικά στο 6979545608

Pop Up καταστήματα

Karma X Dekapaz 
Με κοινά στοιχεία για τις limited συλλογές και τα ιδιαίτερα διαχρονικά κομμάτια, δύο ελληνικά brand ενώνονται σε ένα pop up store. Η Δήμητρα και το circle of karma με τα αέρινα, γεμάτα print ρούχα συναντούν τη Γιώτα και το Dekapaz the brand με τις ιδιαίτερες χειροποίητες τσάντες στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης.
-Σάββατο 1/6, 10:00-18:00 || Κυριακή 2/6, 11:00-20:00
-Pop up 1

Oinoverse 
Το Oinoverse #AWineOdyssey είναι ένα ανεξάρτητο ελληνικό brand που δημιουργήθηκε με όραμα να συνδυάσει την αγάπη για τον οίνο και την τέχνη. Είναι ένα "everything Wine" σύμπαν που σκοπό έχει να μας βοηθησει να δημιουργήσουμε μία βαθύτερη σχέση με το κρασί και να επαναπροσδιορίσει τον οινοφιλικό ενθουσιασμό μας, δημιουργώντας μοναδικά και αυθεντικά σχέδια που τυπώνονται με μεταξοτυπία ή κέντημα σε t-shirt, hoodies, φούτερ, wine bags, tote bags, beanies, stickers & baseball caps! Ολα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι από 100% οργανικό βαμβάκι και παράγονται με ηθική και σεβασμό στην εργασία και στους ανθρώπους της. Επιπλέον, θα βρεις φανταστικά πόστερ τα οποία μπορείς να αγοράσεις με ή χωρίς κορνίζα αλλά και ποτήρια γευσιγνωσίας με υπέροχα μηνύματα από το Oinoverse.
-Κυριακή 2 έως Σάββατο 8/6 || 10:00-20:30
-Pop up 1

Leplou 
Το Leplou γεννήθηκε μέσα από το πάθος για τη μόδα, έτσι για τη SS24 κολεξιόν έχει χτίσει την summer chic γκαρνταρόμπα μας με όλα τα key pieces της καλοκαιρινής μόδας. Η σχεδιάστρια αποτυπώνει τις ιδέες της πάνω στα υφάσματα, θέλοντας να δώσει παράλληλα στιλ αλλά και ομορφιά!
-Δευτέρα 3 και Κυριακή 9/6 || 11:00-21:00 | Σαβ 8/6 10:00-18:00
-Pop up 2

ANEMUKU 
Το fashion brand Anemuku ασχολείται με την κατασκευή ρούχων από την αρχή έως το τέλος. Σχεδιάζει τα δικά του πατρόν και μοτίβα, τα οποία τυπώνονται σε φυσικά υφάσματα που πληρούν προδιαγραφές βιωσιμότητας και φτιάχνει ρούχα πρωτότυπα και άνετα, με απλές φόρμες, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. αγαπά τα χρώματα και τη φαντασία, εμπνέεται από τα παράδοξα της φύσης και του ανθρώπου, δημιουργεί συλλογές ρούχων που προκαλούν το κοινό σε ένα συνεχές παιχνίδι. Όλη η διαδικασία παραγωγής των ρούχων του brand γίνεται στην Ελλάδα. Το Anemuku συνεργάζεται με τοπικούς τεχνίτες και εμπόρους υφασμάτων, ακολουθώντας παραδοσιακές και σύγχρονες μεθόδους εκτύπωσης των μοτίβων του. Στόχος του είναι να φέρει χαρά και χρώμα στην καθημερινότητα του κόσμου, γιατί μέσα από τη μόδα ο άνθρωπος μπορεί να εκφραστεί και να δημιουργήσει.
-Δευτέρα 10 έως Δευτέρα 17/6 || 12:00-21:00
-Pop up 1

The Bees Hub
Το Bees Hub είναι μία «κυψέλη» γυναικών που δημιουργούν χειροποίητα κοσμήματα, αξεσουάρ, αρωματικά κεριά, σαπούνια και πολλά ακόμα. Μία κοινότητα στήριξης της γυναικείας επιχειρηματικότητας.
-Δευτέρα 10 έως Κυριακή 16/6 || 09:00-21:00
-Pop up 2

Hazel Rey Vintage 
Η Hazel Rey Vintage έρχεται για ακόμα μία φορά στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης  με μία συλλογή vintage ρούχων από τη δεκαετία του 1970 έως τη δεκαετία του 1990. Υφάσματα από φυσικά υλικά όπως λινό, βαμβάκι και μετάξι σε 90s μίνιμαλ γραμμές και σε άριστη ποιότητα. Ανάμεσα τους θα βρεις διαχρονικές 70s σιλουέτες, statement κομμάτια, καθώς και vintage κοσμήματα και αξεσουάρ όλα διαλεγμένα στο χέρι με βάση την άνεση, την ποιότητα και το στιλ!
-Πέμπτη 27/6 έως την Κυριακή 7/7
-Pop up 2

Καταστήματα

Hoko 
Οικολογικά, βιώσιμα, εναλλακτικά προϊόντα οικιακής διακόσμησης. Βασίζεται στην ιαπωνική και σκανδιναβική εσωτερική διακόσμηση, με μια υποκειμενική γεύση από τα μέσα του αιώνα. Με κάθε προϊον, ένα μόσχευμα φυτού είναι δώρο.

Αστική Μέλισσα
Βιώσιμο μέλι από διάφορες γειτονιές της πόλης. Εδω θα βρείτε ξεχωριστές ποικιλίες ελληνικού μελιού από μικρούς παραγωγούς, ολοκληρωμένες διατροφικές προτάσεις για σνακ και μοναδικές προτάσεις για δώρα. 

ΣΚΡΙΠ
Στο φιλόξενο και ζεστό βιβλιοπωλείο ΣΚΡΙΠ, θα βρείτε τις εκδόσεις Άγρα και τις εκδόσεις Αντίποδες, με βιβλία παλιά και ξεχασμένα, καινούργια και πολυσυζητημένα. Λογοτεχνία μεταφρασμένη και ελληνική (πεζογραφία και ποίηση), θεωρία, ψυχανάλυση, πολιτικό δοκίμιο, ένα λογοτεχνικό περιοδικό και άλλα πολλά θα φιλοξενούνται στο βιβλιοπωλείο μαζί με συζητήσεις, εκδηλώσεις και σεμινάρια.

ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ Βιβλιοπωλείο Γνώσεων
Το πιο ΚΟΥΛ βιβλιοπωλείο γνώσεων βρίσκεται στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης! Η «Γεωγραφία είναι πολύ κουλ» φέρνει το μόνιμο φυσικό της κατάστημα στην Αγορά. Ένας ΠΟΛΥ ΚΟΥΛ χώρος γεμάτος βιβλία γνώσεων για γεωγραφία, ιστορία, επιστήμες, ψυχολογία και κάθε τι ενδιαφέρον! Εδώ επίσης θα βρείτε συλλεκτικό merch, επιτραπέζια και άλλα προϊόντα γνώσεων για όλες τις ηλικίες, καθώς και άλλα πολλά πολύχρωμα μικροπράγματα!

Amigurumi
Καταστήματα-εργαστήριο κατασκευής πλεκτών παιδικών παιχνιδιών, Όποιο πλεκτό σχέδιο κι αν φανταστείς, στο Amigurumi θα το βρεις! Τα πιο απίθανα πλεκτά παιδικά παιχνίδια κατασκευάζονται στο shop της Αγοράς που γιορτάζει τη μοναδικότητα του χειροποίητου-πλέον και μέσα από τα εργαστήρια που διοργανώνει και μας προσκαλούν να πιάσουμε όλοι μαζί το βελονάκι!

Modistra Hopemade
Στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης υπάρχει το κατάστημα-εργαστήρι ραπτικής «Modistra Hopemade» του Δικτύου Στήριξης Φυλακισμένων και Αποφυλακισμένων Γυναικών με μοναδικά χειροποίητα αντικείμενα σε απίθανα σχέδια και χρώματα, φτιαγμένα όλα με αγάπη, ελπίδα και φροντίδα! Αγοράζοντας το αγαπημένο σας αντικείμενο στηρίζετε το πολύ σημαντικό έργο του Δικτύου, που εκπαιδεύει και απασχολεί αποφυλακισμένες γυναίκες στην υπέροχη τέχνη της ραπτικής.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.