Ημιμαραθώνιος με «σχεδία»

Ημιμαραθώνιος με «σχεδία»

Την πρώτη μέρα της άνοιξης, την Κυριακή 20 Μαρτίου, θα (ξανα) φορέσουμε τις ελβιέλες μας και θα προετοιμαστούμε για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας 2022, στον οποίο η «ομάδα ειδικών αποστολών» της «σχεδίας» μένει πιστή από το 2007.

[ℹ️]  Η πρώτη συμμετοχή της ομάδας έγινε πριν από δεκαπέντε χρόνια στον Μαραθώνιο της Αλοννήσου, με σκοπό να δώσει μια άλλη διάσταση, ένα άλλο νόημα στην άθληση.

Όσοι επιθυμούν λοιπόν να παρευρεθούν στη μεγάλη αυτή δρομική γιορτή μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ώς την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου στο email: [email protected].

Φωτογραφία: Γιάννης Ζινδριλής

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΛΟΓΩ COVID-19

Δικαίωμα εγγραφής και συμμετοχής στους αγώνες της διοργάνωσης του Ημι-μαραθωνίου Αθήνας 2022, έχουν οι δρομείς με έγκυρο Πιστοποιητικό Εμβολιασμού ή Ανάρρωσης COVID-19 έως και την ημέρα του αγώνα.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.