Η ταινία μικρού μήκους “Hi, my name is Idea” της Αναστασίας Λουκρέζη συμμετέχει στον Διεθνή Διαγωνισμό «My Røde Reel»! Δείτε την εδώ και στηρίξτε την!

 


«Γεια, το όνομά μου είναι Ιδέα» της Αναστασίας Λουκρέζη

΄Ενα μικρό ταινιάκι τριών λεπτών που θέλει να μιλήσει στο μυαλό κάθε δημιουργικού ανθρώπου. Μία χιουμοριστική προσέγγιση, τόσο στη διαδικασία της σύλληψης της ίδιας της ιδέας, όσο και στα εμπόδια της υλοποίησής της. Τελικά ποιός στέκεται ανάμεσα σε εσένα και τις ιδέες σου; Μήπως είσαι εσύ ο ίδιος; 
Η ταινία είναι κομμάτι του Διεθνούς Διαγωνισμού Ταινιών Μικρού Μήκους «My Røde Reel» που ξεκίνησε το 2014 από την εταιρία Røde Microphones.
Βραβεία θα απονεμηθούν σε 28 κατηγορίες νικητών.
Συνοδεύεται από ένα ξεχωριστό βίντεο που δίνει μία ματιά στα παρασκήνια της ταινίας.


Συντελεστές

Σκηνοθεσία/Διεύθυνση φωτογραφίας/Μοντάζ: Αναστασία Λουκρέζη

Ηχοληψία/ Sound design: Φαίδωνας Κτενάς

Βοηθός Σεναρίου: Σταμάτης Πακάκης

Βοηθός φωτογραφίας/ Backstage Camera man : Πάνος Μπακογιάννης

Location Manager: Δανάη Σταματίου

Ηθοποιοί: Ήρα Δαμίγου & Παύλος Πιέρρος

Για να ψηφίσετε, πατήστε εδώ: https://www.rode.com/myrodereel/watch/entry/7496
 

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα της Αναστασίας Λουκρέζη

Η Αναστασία Λουκρέζη αποφοίτησε από τη σχολή φωτογραφίας το 2011 και έκτοτε ασχολείται ενεργά με τη φωτογραφία και από το 2015 και με το βίντεο.

Έχει συνεργαστεί με σημαντικούς φωτογράφους στην Ελλάδα, όπως ο Μάριος Θεολόγης, o Νίκος Αλεξόπουλος,  αλλά και στο εξωτερικό,  όπως ο Benjamin Von Wong. Καλλιτεχνικές δουλειές της έχουν συμμετάσχει σε περιοδικά της Ελλάδας και του εξωτερικού (περιοδικό Φωτογράφος, SHOT Magazine κ.ά.).

Αυτή την περίοδο εργάζεται ως φωτογράφος και διευθύντρια φωτογραφίας στον χώρο της μουσικής, του θεάτρου και της εκπαίδευσης

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.