Η Kitty O'Meara και το viral ποιήμα για την περίοδο του Κορωνοϊού

Η Kitty O'Meara και το viral ποιήμα για την περίοδο του Κορωνοϊού

Η Kitty O'Meara κατάφερε να γίνει γνωστή μέσα απο το ποίημα της για την περίοδο που μένουμε σπίτι λόγω της πανδημίας του Κορωνοϊού. Το ποιήμα που ξεκινάει με τη φράση  "And the people stayed home," ( Και οι άνθρωποι μένουν σπίτι) έγινε πιο γνωστό ακόμα και απο της Deepak Chopra καθώς μεταδόθηκε μέχρι και απο την Bella Hadid στα ραδιόφωνα της Αυστραλίας.

Το ποίημα περιγράφει τη ζωή του εγκλεισμού και τους δύσκολους μήνες που περνάμε και που θα έρθουν και που  κατάφερε μέσα σε ελάχιστο χρόνο να διαδοθεί σε όλα τα sosial media και να γίνει viral. Και ο λόγος δεν είναι άλλος απο τις αλήθειες που κρύβει μέσα του, τα πράγματα που οι άνθρωποι κάνουν μένοντας στο σπίτι και τα πράγαμτα που οι περισσότεροι θα κάνουν μόλις τελειώσει αυτή η κατάσταση και μπορέσουν όλοι ξανά να βγουν και να αντικρύσουν τους δικούς τους φίλους, ανθρώπους και συγγενείς.

To Ποιήμα:

And the people stayed home. And read books, and listened, and rested, and exercised, and made art, and played games, and learned new ways of being, and were still. And listened more deeply. Some meditated, some prayed, some danced. Some met their shadows. And the people began to think differently.

And the people healed. And, in the absence of people living in ignorant, dangerous, mindless, and heartless ways, the earth began to heal.

And when the danger passed, and the people joined together again, they grieved their losses, and made new choices, and dreamed new images, and created new ways to live and heal the earth fully, as they had been healed.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.