Η Kid Moxie συνεργάζεται με τους Depeche Mode

Η Kid Moxie συνεργάζεται με τους Depeche Mode

H Kid Moxie συνεργάζεται με τους Depeche Mode και τραγουδάει μαζί με τον Dave Gahan με το δικό της cinematic pop στυλ. 

Βάλτε δυνατά στα ηχεία το "Wagging Tongue”. 

Οι Depeche Mode, που μετρούν μόλις δύο ντουέτα με Johnny Cash και Goldfrapp, συνεργάζονται για πρώτη φορά με Ελληνίδα καλλιτέχνη και μας προτείνουν το "Wagging Tongue” με την electronic neon noir ματιά της μοναδικής Κid Moxie.

Η Eλενα Χαρμπίλα (όπως είναι το ελληνικό της όνομα) δημιουργεί ένα "παρόν" και προδιαγράφει το μέλλον που κάθε καλλιτέχνης ονειρεύεται. Συνεργάστηκε με τον Αλ Πατσίνο, τον Άντζελο Μπανταλαμέντι, τον Ντέιβιντ Λιντς, έντυσε με τραγούδια της το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, έγραψε τη μουσική για το σήμα της MGM και τώρα η μπάντα που λάτρεψε στην εφηβεία της, αφού άκουσε τον προηγούμενο δίσκο της “Better Than Electric” και τη διασκευή για το Creep των Radiohead, την προσεγγίζει και της ζητά να διασκευάσει το κομμάτι τους, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στo μουσικό της ένστικτο. 

Depeche Mode Wagging Tongue Remix featuring Kid Moxie

Performed by Depeche Mode feat. Kid Moxie
Written by Dave Gahan and Martin Gore
Produced by James Ford
 
Remix produced by Kid Moxie & Hristos Lainas aka Franklin
Co-produced by Lost In Stars
Mixed by Hristos Lainas
Guitars by Hristos Lainas
Saxophone by Skylar Funk
Vesper Bells by Michael Pagnotta
Recorded at Lemon Tree Studios, Los Angeles

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.