Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε ρυθμό επιβίωσης, μας καλεί να δείξουμε πως επιβιώνουμε!

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης, σε ρυθμό επιβίωσης, μας καλεί να δείξουμε πως επιβιώνουμε!

Το Impact Hub και η «Φωτεινή Κυψέλη» μας προσκαλούν να φτιάξουμε το δικό μας cover video για το «Ι will Survive» της Gloria Gaynor.

Το μήνυμα καλέσματος:

«Ναι, είμαστε μέσα τόσες μέρες και ναι, λογικά θα χρειαστεί λίγος καιρός για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Ναι, είναι βαρετά και ναι δεν περνάει η ώρα με τίποτα.

Και τώρα τι; Που πήγε το χιούμορ, η δημιουργικότητα και η φαντασία σας. Σίγουρα υπάρχει ακόμα κάτω από τις πιτζάμες και ψάχνει αφορμή να βγει προς τα έξω.

Σας προσκαλούμε να μας δείξετε πως “επιβιώνετε” εν μέσω καραντίνας, παίζοντας μουσική και τραγουδώντας το αν μη τι άλλω επίκαιρο κομμάτι, “I will survive”  της Gloria Gaynor. Η διασκευή που καλούμαστε να δημιουργήσουμε, βασίζεται πάνω στο αυθεντικό κομμάτι όσον αφορά την τονικότητα και το tempo, χρησιμοποιώντας ό,τι όργανο γνωρίζετε ή πιστεύετε ότι ταιριάζει στο κομμάτι. Χώρος για αυτοσχεδιασμούς και νέες ιδέες υπάρχει άφθονος, οπότε κουρδίστε όργανα, ή και όχι, πιείτε τα ζεστά σας και ξεκινάμε. Τραβήξτε βίντεο σύμφωνα με τις οδηγίες που θα σας δώσουμε και στείλτε το σε εμάς, με σκοπό να δημιουργήσουμε ένα βίντεο-κολάζ, με όλες τις συμμετοχές. 

Ντυθείτε όπως νιώθετε πιο όμορφα, με καλοκαιρινά ρούχα, αποκριάτικα, εκκεντρικά, της εργασίας ή ό,τι άλλο. Δεν υπάρχει dress code, εκφραστείτε με σύνεση και ελευθερία. Χορέψτε, μιμηθείτε και δώστε στον κόσμο μία εκτέλεση που δεν έχουν ξαναδεί.

Ακονίστε τα μυαλά σας, η ώρα για δημιουργικότητα και καλαισθησία είναι εδώ. Και στα λόγια της αγαπημένης μας Gloria: Oh, no, not I, I will survive!»

*Μια πρωτοβουλία του Impact Hub Athens & της «Φωτεινής Κυψέλης»

Οδηγίες Συμμετοχής αναλυτικά εδώ.

Καταθέστε το βίντεό σας εδώ 
ή εναλλακτικά μέσω wetransfer στο agora@impacthub.net.

Καταληκτική Ημερομηνία κατάθεσης: 28/04/2020

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.