Η Athens Comics Library στηρίζει το Choose Love με ένα μοναδικό κόμικ #ChooseLove #GivingTuesday

Η Athens Comics Library στηρίζει το Choose Love με ένα μοναδικό κόμικ #ChooseLove #GivingTuesday

Η Athens Comics Library είναι ένας χώρος έμπνευσης και μάθησης που χτίστηκε γύρω από μια συλλογή με περισσότερα από 2.500 κόμικς. Φιλοξενεί εκπαιδευτικά προγράμματα, όπως το Baytna Hub: έναν ασφαλή χώρο συνάντησης για παιδιά πρόσφυγες και μετανάστες προσχολικής ηλικίας και τους φροντιστές τους. Το Baytna Hub λειτουργεί σε συνεργασία με το Refugee Trauma Initiative και υποστηρίζεται από το Help Refugees.

Τον Οκτώβριο του 2020, συνεργαστήκαμε με τον καλλιτέχνη Γιώργο Κωνσταντίνου, για να δημιουργήσουμε μια σειρά κόμικς εμπνευσμένη από την υπέροχη δουλειά που κάνει το Choose Love και με σκοπό να στηρίξουμε τις οικογένειες με τις οποίες συνεργαζόμαστε στη βιβλιοθήκη μας. Ο Γιώργος είναι έλληνας - καταλανός - βερολινέζος εικαστικός και ακτιβιστής. 

«Μπορούμε να νικήσουμε αυτούς που μας φοβίζουν εάν θυμόμαστε να χαμογελάμε. Σε περιόδους τοξικού λόγου και μίσους είναι τόσο σημαντικό να θυμόμαστε τα προφανή, να υποστηρίζουμε τις ανθρώπινες αξίες και την παγκόσμια αξιοπρέπεια. Η επιλογή της αγάπης είναι μια υπέροχη ιδέα» Γιώργος Κωνσταντίνου

Η Athens Comics Library υποστηρίζει το κατάστημα Choose Love που ανοίγει ξανά τον Νοέμβριο. Το κατάστημα Choose Love δίνει τη δυνατότητα σε όλους να αγοράσουν πραγματικά προϊόντα για πρόσφυγες και βοηθά στη συγκέντρωση πολλών από τα αναγκαία αγαθά που χρειάζονται. Δείξτε την υποστήριξή σας μεταβαίνοντας στο ηλεκτρονικό κατάστημα εδώ: https://choose.love/

Το κατάστημα Choose Love είναι το πρώτο κατάστημα στον κόσμο που πουλά πραγματικά προϊόντα και υπηρεσίες για πρόσφυγες. Από ζεστά γεύματα και εκπαίδευση για παιδιά έως νομική υποστήριξη. Όλα όσα αγοράζετε θα παραδοθούν στους ανθρώπους που τα χρειάζονται περισσότερο.

Όταν αγοράζετε ένα πρόγραμμα Υποστήριξης Ψυχικής Υγείας από το #ChooseLove, άμεσα στηρίζετε προγράμματα που βοηθούν στην ανακούφιση του τραύματος από την απώλεια αγαπημένων προσώπων και την εμπειρία του πολέμου, όπως το δικό μας. Αυτό το δώρο θα μεταφράζεται σε συμβουλευτικές και θεραπευτικές δραστηριότητες για παιδιά και οικογένειες, δίνοντας στους ανθρώπους τα εργαλεία αυτά που χρειάζονται για να ξαναχτίσουν τη ζωή τους.

Φέτος, δώστε δώρα που έχουν μεγάλη σημασία.

«Βλέποντας τον κόσμο μέσα από τα μάτια των παιδιών μας εδώ στο Baytna Hub και στηρίζοντάς τα να εκφράσουν τις ελπίδες και τις προσδοκίες τους για το μέλλον, δεν μπορούμε παρά να κάνουμε μόνο μία επιλογή, και αυτή είναι η αγάπη»

H ομάδα της Athens Comics Library.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.