Η Άννα Ψυχογιού μας προσκαλεί να ενισχύσουμε την νέα της δισκογραφική δουλειά

Η Άννα Ψυχογιού μας προσκαλεί να ενισχύσουμε την νέα της δισκογραφική δουλειά

Παρακάτω το μήνυμα της καλλιτέχνιδος:

Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι!

Εύχομαι να είστε καλά κι αν τώρα δεν είστε, σε λίγο καιρό, όλα θα είναι καλύτερα. Εξάλλου τι είναι η ζωή; Μία πάνω, πέντε κάτω. Και μάλλον αυτή είναι και η μαγεία της.

Ετοιμάζω λοιπόν ένα project με πολλή αγάπη, ακολουθώντας τα όνειρά μου, με μόνα όπλα μου, τη δημιουργικότητα και την αποφασιστικότητα. Άλλωστε στα όνειρα και στους στόχους δε χωρούν αναβολές. Μέσα στις πρώτες μέρες της δεύτερης καραντίνας, αποφάσισα πως είναι ώρα να ετοιμάσω τον δεύτερο προσωπικό μου δίσκο. Όμως δίχως τα αναγκαία χρήματα δεν θα μπορέσω να καταφέρω τίποτα… και τσακ, μου ήρθε η ιδέα της συνεισφοράς. Τα όνειρά μου γεννήθηκαν ξανά!

Εδώ λοιπόν, στην πλατφόρμα του GIVE&FUND μπορείτε να βοηθήσετε και να γίνεται ένα κομμάτι του δεύτερου δίσκου μου, με τίτλο «Τσίρκο».

Κάθε «κλικ» σας και μία νότα, κάθε «μεταφορά» και ένας στίχος!

Αν καταφέρουμε να μαζέψουμε με την πολύτιμη βοήθειά σας το απαιτούμενο ποσό θα ετοιμάσουμε ένα δίσκο με 8 νέα τραγούδια, τραγούδια που θα ταξιδέψουν τις καρδιές και τις ψυχές μας! Για τον δίσκο θα εργαστούν πολλοί άνθρωποι, από κλάδους που δυστυχώς η εποχή τους έχει αφήσει στο κενό. Μουσικοί, τεχνικοί εικόνας και ήχου, φωτογράφοι κ.α.

Θα δουλέψουμε με μεγάλη χαρά, πείσμα και κόντρα στα όσα ζούμε, για να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, είναι αυτό που θέλουμε και μας αξίζει.

Εύχομαι σύντομα να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε!

Σας φιλώ! Με πολλή εκτίμηση και ακόμα περισσότερη αγάπη για όλους!

Η Άννα.

«2η Εποχή Καραντίνας»

Έτος: 2020- 2021

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.