«Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση»

«Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση»

Το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει εξειδίκευση στην «Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση» επιστρέφει και τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά.

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΣΤΗΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΩΓΗΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

«Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση / Evaluation in Education and Evaluation in Lifelong Learning»

Ακαδημαϊκό έτος 2023-2024

Έναρξη Μαθημάτων Οκτώβριος 2023

Το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας προκηρύσσει το  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: «Επιστήμες της Αγωγής: Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση» - “Educational Studies: Evaluation in Education and Evaluation in Lifelong Learning” (ΦΕΚ 2283/τ.Β’ /10-5-2022).

Πρόκειται για το πρώτο μεταπτυχιακό πρόγραμμα που προσφέρει εξειδίκευση στην Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση είναι γεγονός.  Το πρόγραμμα «Η Αξιολόγηση στην Εκπαίδευση και στη Δια Βίου Κατάρτιση-Επιμόρφωση / Evaluation in Education and Evaluation in Lifelong Learning» παρέχει την κατάλληλη παιδαγωγική επάρκεια στην πλέον σύγχρονη θεματική, αυτή της «Αξιολόγησης στην Εκπαίδευση» και προσφέρει νέα και πιστοποιημένα προσόντα για νέες επαγγελματικές ευκαιρίες στους υποψήφιους σπουδαστές. Η «Αξιολόγηση» αποτελεί σήμερα την κυρίαρχη θεματική στην Εκπαίδευση, τόσο στους δημόσιους όσο και στους ιδιωτικούς φορείς και τις ΜΚΟ,  και το μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε όσους το ξεκινήσουν τώρα είναι οι πρώτοι απόφοιτοι με αυτή την περιζήτητη εξειδίκευση στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει την πλούσια θεωρία της «Αξιολόγησης» με τις εφαρμοσμένες εκδοχές της, αξιοποιεί πραγματικά τις διαλέξεις που περιλαμβάνει με ουσιαστική συμμετοχή και διάδραση των σπουδαστών και δεν περιλαμβάνει εξετάσεις, αλλά μόνο διαθεματικές διεπιστημονικές εργασίες που καλύπτουν διαφορετικές ενότητες μαθημάτων. Με συνδυασμό εξ αποστάσεως διαλέξεων και compact διαλέξεων, όπου χρειάζεται, με εξειδικευμένη συμβουλευτική ομάδα σπουδών και επαγγελματικού προσανατολισμού και με έμπειρη υποστηρικτική ομάδα βιβλιοθήκης και τεχνολογίας. Παρέχεται, επίσης, η αξιοποίηση περιοδικού για δημοσίευση άρθρων και βιβλιοκριτικών και η συνεργασία με μεγάλους εκδοτικούς οίκους για τη δημοσίευση ποιοτικών διπλωματικών εργασιών.

Οι αιτήσεις αποστέλλονται συνοδευόμενες με βιογραφικό σημείωμα μόνο στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] από 1η Ιουνίου 2023 μέχρι και 16 Σεπτεμβρίου 2023 με τίτλο «Αίτηση/Βιογραφικό Σημείωμα».

Διευκρινήσεις και πληροφορίες στα τηλέφωνα 2102823088, 6974136884, 6974077934, στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και στο https://koin-pol-ekp.nured.uowm.gr/.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.