Γνωρίστε τους Virgin Mary’s Eyes!

Γνωρίστε τους Virgin Mary’s Eyes!

Οι Virgin Mary’s Eyes (V.M.E.), με το όνομα να είναι η αγγλική μετάφραση της φράσης “Της Παναγιάς τα Μάτια” είναι ένα μουσικό συγκρότημα που κινείται ανάμεσα στο Radio-Friendly Rock και το Avant-Garde Metal. Ο ήχος τους αποτελεί ένα αμάλγαμα, με επιρροές από Black, Death, Core, Doom, Grunge μέχρι Rap, Reggae, Ska, Blues, Surf κ.ά.

Δημιουργήθηκαν το 2015 στην Κομοτηνή από τον τραγουδιστή Μιχάλη και τον drummer Αντώνη, με ένα μουσικό στυλ πιο κοντά στο Djent, κυκλοφορώντας εν έτει 2016 το πρώτο τους EP με τίτλο “Delirium Tremens”.

Το 2019 η μπάντα μετακόμισε στην Αθήνα και, πλέον με τη νέα σύνθεση, νέο ήχο, νέα μελη και αρκετές live εμφανίσεις την περίοδο 2022-2023, βρίσκεται στα πρόθυρα κυκλοφορίας του πρώτου της full album με τίτλο “Creatures”, με στόχο να κυκλοφορήσει το Γενάρη του 2024.
 


Τα μέλη
Μιχάλης Χατζηβασιλείου - Φωνή
Στέφανος Ουζουνίδης - Lead Κιθάρα
Άκης Παπανικολάου - Ρυθμική Κιθάρα
Κώστας Φιλίππου - Μπάσο
Αντώνης Μαλλίδης - Τύμπανα

Κυκλοφορίες:
Delirium Tremens” EP - 2016
First Voices” Single - Μάιος 2023
Creatures” Single - Σεπτέμβριος 2023
Taste the Unknown” - Οκτώβριος 2023

Σύνδεσμοι:
Facebook | Instagram | Spotify | Youtube | TikTok

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.