Γνωρίστε την καινούρια ροκ μπάντα Private Garden

Γνωρίστε την καινούρια ροκ μπάντα Private Garden

Το νέο rock trio που ακούει στο όνομα Private Garden “γεννήθηκε” στην Κύπρο το 2019 και αποτελείται από τους Νικόλα Χριστοδούλου στο τραγούδι και στην κιθάρα, τον Max Daniels στο μπάσο και τον Στέφανο Μελετίου στα drums.

Η νέα αυτή μπάντα αποτυπώνει την προσπάθεια 3 νέων ανθρώπων που αγαπούν τη μουσική να δημιουργήσουν και να αναδείξουν τη δική τους αισθητική οπτική. Γράφουν σε αγγλικό στίχο κι ο ήχος τους είναι ένα μίγμα από garage & grunge rock, με επιβλητικά riffs και καταιγιστικά drums που παραπέμπουν στις παρυφές της metal μουσικής, bluesy φωνητικά και μικρές, αλλά ευδιάκριτες σφήνες από stoner rock.

Οι Private Garden κυκλοφορησαν την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου, το πρώτο τους single, με τίτλο “Liza”, ένα τραγούδι-αναφορά στις σύγχρονες μορφές βίας,την κατάθλιψη, την κακοποίηση των γυναικών, την ανισότητα των φύλων και τελικά την ανάγκη για αλληλεγγύη μεταξύ των ανθρώπων. Το τραγούδι είναι προπομπός του πρώτου τους EP με τίτλο "Mr TV", που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα. Το “Liza”, όπως και ολόκληρο το ep, είναι προϊόν live recording. Ακούστε το: 
 

 

Μουσική: Private Garden
Στίχοι: Ανδρέας Οικονομίδης & Private Garden
Παραγωγή: Chris Cara & Λευτέρης Μουμτζής
Μίξη: Chris Cara @ Soundscape studios
Mastering: Thomas "Plec" Johansson
Video clip – credits
Παραγωγή: Στέφανος Μελετίου & Alex Elsabag
Σκηνοθεσία: Σάββας Χρήστου
Δ/νση Φωτογραφίας: George Rahmatoulin
Coloring: Πανίκος Πετρίδης | Full Moon Productions
Camera assistant: Χρήστος Ζενίου
Ηλεκτρολόγος: Μάνος Χατζηκωνσταντίνου
Ενδυματολόγος: Φραντζέσκα Φραντζέσκου
Make up: Αναστασία Βανέλη
Props: Γιώργος Χριστιανόπουλος
Studio: Media Studios
Backstage φωτογράφος: Σάββας Χρήστου
 Εμφανίζονται: Βαρβάρα Λάρμου, Κώστας Καζακάς, Αναστασία Δημητριάδου, ‘Ερικα Σοτέρη, Μελίνα Δημητρίου, Στυλιάνα Περατικού
Special Thanks: Χρήστος Ιωαννίδης, Νικόλας Δημητρίου, Ραφαέλα Χαραλαμπούδη, Κατερίνα Χριστοδούλου, Momento Bakery by Sotiris Ladas
Artist Management: Alex Elsabag | [email protected]

* To “Liza” διατίθεται σε όλα τα ψηφιακά σημεία πωλήσεων εδώ.
* Ακολουθήστε τους Private Garden:
Facebook | Instagram | YouTube | Spotify

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.