«Γιατί Να Φοβόμαστε» :: H Μαρία Μπεθάνη παρουσιάζει το πρώτο της album

«Γιατί Να Φοβόμαστε» :: H Μαρία Μπεθάνη παρουσιάζει το πρώτο της album

H Μαρία Μπεθάνη παρουσιάζει το album  «Γιατί Να Φοβόμαστε» το οποίο περιλαμβάνει έντεκα τραγούδια σε στίχους και μουσική της ίδιας. Την ενορχήστρωση και την επιμέλεια της παραγωγής υπογράφει ο Γιώργος Περού.

Η Μαρία έχει ήδη κυκλοφορήσει το single της «Ρέγκε Ρεμπέτισσα», ένα κομμάτι που είχε τη χαρά να παρουσιάσει πιο παλιά στην «Ταράτσα του Φοίβου» στα πλαίσια  διαγωνισμού τραγουδοποιών. Το video της «Ρέγκε Ρεμπέτισσας» επιμελήθηκε η ίδια, όπως επίσης και το video του τραγουδιού «Μάνα» που κυκλοφόρησε αμέσως μετά. 

Στο πρώτο lockdown η Μαρία έβγαλε το τραγούδι «Γιατί Να Φοβόμαστε», ομώνυμο του δίσκου.  Το «Γιατί Να Φοβόμαστε» είναι ένα τραγούδι - ερώτηση με  την  απάντηση να έρχεται στον πιο κάτω στίχο: «Γιατί να φοβόμαστε - αφού είμαστε μαζί». 

Η κυκλοφορία του album συνοδεύεται με ένα ακόμη video για το single «Φλώροι». Με τον δίσκο «Γιατί Να Φοβόμαστε» η Μαρία Mπεθάνη συστήνεται στο κοινό για να μοιραστεί ιστορίες  πάθους, φόβων και ελευθερίας.

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.