Γιάννης Κασέτας | Lucid Dream Part I - Synaesthesia

Γιάννης Κασέτας |  Lucid Dream Part I - Synaesthesia

O Γιάννης Κασέτας ολοκλήρωσε τις ηχογραφήσεις του νέου άλμπουμ του. Το άλμπουμ που έχει τον τίτλο Lucid Dream θα κυκλοφορήσει σε CD και digital την Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023.

Η επίσημη πρώτη ζωντανή παρουσίαση του άλμπουμ Lucid Dream θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 3 Μαρτίου στο Βιομηχανικό Πάρκο Πλύφα (Κορυτσάς 39, Αθήνα) με εισιτήριο 10€ με ποτό.

Το άλμπουμ Lucid Dream περιγράφει τον κόσμο των ονείρων ενός νομά. Οι ψυχεδελικές αποχρώσεις μιας φουτουριστικής μεγαλούπολης όπου οι ρυθμοί αλλάζουν και τίποτα δεν μένει ίδιο για πολύ, αναμιγνύονται με τα όνειρα του νομά από ένα ταξίδι σε ένα παράλληλο κόσμο γεμάτο τροπικά νησιά.

Το single Lucid Dream Part I - Synaesthesia αποτελεί το πρώτο μέρος μιας διμερούς σουίτας. Αλλά για το δεύτερο μέρος θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου.

Είναι γνωστή η μελωδική φλέβα του Γιάννη Κασέτα, καθώς η άνεση του στο να υποστηρίζει τις μελωδίες του με ευρηματική αρμονία. Συναντάμε και τα δύο αυτά στοιχεία εδώ, όπως και μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων μουσικών της ελληνικής jazz κοινότητας που δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό: Κωστής Χριστοδούλου (πιάνο), Γρηγόρης Θεοδωρίδης (κοντραμπάσο), Δημήτρης Κλωνής (τύμπανα) και βέβαια ο ίδιος ο Γιάννης Κασέτας στο σαξόφωνο.

Το Lucid Dream Part I - Synaesthesia μόλις κυκλοφόρησε σε Spotify, Apple / iTunes, Deezer, YouTube
Music, Tidal, Amazon Music και πολλές άλλες streaming και download ψηφιακές πλατφόρμες.
 


Κάμερα, μοντάζ και σκηνοθεσία του album teaser: Κώστας Φούντας Αλουπογιάννης
Η ηχογράφηση έγινε στα Artracks Studios με ηχολήπτη τον Γιώργο Πρινιωτάκη.
Μίξη, mastering: Γιώργο Πρινιωτάκης
Σύνθεση, ενορχήστρωση: Γιάννης Κασέτας
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Φωκίωνα Γεωργακόπουλο που είναι ο χορηγός της ηχογράφησης.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.