Για πρώτη φορά και στην Αθήνα η ΑΓΟΡΑ του Animasyros11

Για πρώτη φορά και στην Αθήνα η ΑΓΟΡΑ του Animasyros11

Το Animasyros διοργανώνει για τέταρτη χρονιά το επιτυχημένο τμήμα της Αγοράς στη φυσική του έδρα το νησί της Σύρου, ενώ επεκτείνεται και στην Αθήνα με τη διοργάνωση της πρώτης Athens Animation Agora (3Α), λίγες μέρες πριν την έναρξή του. Έχοντας αναπτυχθεί σε ένα δυναμικό τμήμα του φεστιβάλ, η Αγορά στοχεύει στο να δημιουργήσει ευκαιρίες συμπαραγωγής και να φέρει σε επαφή επαγγελματίες του χώρου σε τοπικό, ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο, δημιουργώντας ένα ετήσιο δίκτυο επαγγελματιών για τον κλάδο.

Κατά τη διάρκεια της Athens Animation Agora (3A) θα πραγματοποιηθεί μία σειρά εκπαιδευτικών εργαστηρίων και ομιλιών με γνωστούς επαγγελματίες του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και ένα σεμινάριο προετοιμασίας (pitch coaching session), ώστε οι συμμετέχοντες στα pitch να μπορούν να ετοιμαστούν αποτελεσματικά για τις ανάγκες της Αγοράς στο φεστιβάλ και γενικότερα. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν σύντομα.

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ στη Σύρο, θα πραγματοποιηθούν το pitching forum και η βιντεοθήκη, όπου καταξιωμένοι δημιουργοί και παραγωγοί ταινιών κινουμένων σχεδίων από όλον τον κόσμο καλούνται να παρουσιάσουν νέες ή υπό εξέλιξη παραγωγές animation σε διανομείς και άλλους εκπροσώπους της κινηματογραφικής αγοράς.

Σε ποιόν απευθύνεται:

-Ταινίες animation στο στάδιο της ανάπτυξης και της χρηματοδότησης
-Ολοκληρωμένες ταινίες που αναζητούν διανομή

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φάκελο υποβολής στο Pitching Forum & στη Βιντεοθήκη στο http://www.animasyros.gr

Προθεσμία υποβολής έως τις 30 Ιουνίου 2018, στέλνοντας email στο agora@animasyros.gr.
 
Το Animasyros Διεθνές Φεστιβάλ + Αγορά Κινουμένων Σχεδίων, η μεγάλη γιορτή του animation, θα πραγματοποιηθεί για ενδέκατη χρονιά από τις 26 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2018, στην Ερμούπολη, στην Άνω Σύρο & στην Ποσειδωνία Σύρου, όπως πάντα σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Σύρου - Ερμούπολης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Η Αγορά διοργανώνεται με την υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και με τη σύμπραξη του Athens Game Festival.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.