Φτηνά Τσιγάρα the Musical! | Νέο άλμπουμ από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο

Φτηνά Τσιγάρα the Musical! | Νέο άλμπουμ από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο

Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μας παρουσιάζει το album «Φτηνά Τσιγάρα the Musical»!

Aπό τον Μάρτιο μέχρι και σήμερα ο Παναγιώτης Καλαντζόπουλος μας παρουσίασε μέσα από το κανάλι του στο YouTube σε ζευγάρια (ανα δύο), σταδιακά, τα τραγούδια του album τα «Φτηνά Τσιγάρα the Musical», το οποίο κυκλοφορεί στις 24 Μαΐου 2024.

Με αυτό τον τρόπο μας αποκάλυψε στιγμές από την ηχογράφησή με τους μοναδικούς συντελεστές του Μusical που παρουσιάστηκε στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ήρθε λοιπόν η στιγμή να το ακούσουμε όλο και να δούμε τα videos για κάθε τραγούδι απολαμβάνοντας ξεχωριστές ερμηνείες από τους ταλαντούχους ερμηνευτές και ερμηνεύτριες. 

Η ιστορία πίσω από όλα αυτά είναι ακριβώς όπως τη λέει ο
Π. Καλαντζοπουλος εδώ: «Καθαρή τύχη. Ό,τι έχει να κάνει με τα "Φτηνά Τσιγάρα" ήταν από καθαρή τύχη. Από τύχη γνώρισα τον Ρένο στα σκαλιά του Ολύμπιον στη Σαλονίκη το 97, κατά τύχη γνώρισα τον Αλέξανδρο Ευκλείδη το 18 στη Νάξο και από τύχη γνώρισα τον Πέτρο Βουνισέα. Ύστερα ήρθε ο Κωσταντίνος Ρήγος κι οι ηθοποιοί-τραγουδιστές ένας κι ένας. Μετά την απήχηση που είχαν τα Φτηνά… στην Εναλλακτική Σκηνή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, @gnoalternativestage, ήξερα πως αν με την βοηθεια της τύχης κατάφερνα να ξαναμαζευτούμε έστω για μία μέρα στο στούντιο  της Παλλήνης, να παίξουμε τα τραγούδια, θα είχαμε αποθανατίσει μια ακριβή στιγμή για όλους. Η τύχη έφερε στο δρόμο μου τον Τάκη τον Ζερβουλάκο παληός φίλος, μας φώτισε, έκανε το γύρισμα. Ο Ηλίας ο Παντελιάς νέος φίλος έστησε μικρόφωνα και μας έγραψε, έκανε και τις μίξεις…η Bίκυ Καλαϊτζίδου διεύθυνση παραγωγής - o Στάθης Σκουρόπουλος σύμβουλος καλός σε όλα τα του ήχου. Και να' μαστε...».

* Το album είναι διαθέσιμο σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα:
SPOTIFY | APPLE MUSIC | DEEZER

 

 

Συντελεστές

Tραγουδιστές: Τάκης Βαμβακίδης, Πάρις Θωμόπουλος, Ιdra Kayne, Σοφία Κουρτίδου, Θάνος Λέκκας , Κωσταντίνος Μπιμπής, Δημήτρης Ναλμπάντης, Χριστίνα Στεφανίδη, Ιαν Στρατής, Ρένος Χαραλαμπίδης, Αλέξανδρος Ψυχράμης

Μουσική: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
 Στίχοι: Πέτρος Βουνισέας, Παναγιώτης Καλαντζόπουλος, Ελένη Ζιώγα, Μιχάλης Γκανάς
Ενορχηστρώσεις: Παναγώτης Καλαντζόπουλος
 
Mουσικοί:
πιάνο: Σταύρος Λάντσιας
μπάσσο: Γιώργος Παλαμιώτης
τρομπέτα, φλικόρνο: Ανδρέας Πολυζωγόπουλος
τύμπανα: Χρήστος Βίγκος 
κιθάρα, γιουκαλίλι : Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
βιμπράφωνο: Χρήστος Ραφαηλίδης

Ηχογράφηση: Ηλίας Παντελιάς στο στούντιο Cantini
Μίξη Ήχου: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος  -  Ηλίας Παντελιάς
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Τάκης Ζερβουλάκος
Κάμερες: Στράτος Κουρλής – Ελισσάβετ Κυνηγοπούλου
Διεύθυνση ηχογράφησης: Βίκυ Καλαϊτζίδου
Βοηθός Διευθυντή φωτογραφίας: Άρτεμις Λεοντίδου
Μοντάζ: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος
Artwork: Γιώργος Μανωλόπουλος
Νομική υποστήριξη: Γαλάτεια Καπελλάκου
Παραγωγός: Παναγιώτης Καλαντζόπουλος

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.