Φεστιβάλ Κιθάρας Χαλκηδόνιου Ωδείου 2023 | Κλείστε από τώρα τα εισιτήριά σας σε early bird τιμή!

Φεστιβάλ Κιθάρας Χαλκηδόνιου Ωδείου 2023 | Κλείστε από τώρα τα εισιτήριά σας σε early bird τιμή!

Δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα στο παγκόσμιο στερέωμα της κλασικής κιθάρας, ο Aniello Desiderio και η Ana Vidovic, που έχουν αποθεωθεί από κοινό και κριτικούς σε ολόκληρο τον κόσμο θα δώσουν συναυλίες και masterclasses στα πλαίσια του Φεστιβάλ Κιθάρας του Χαλκηδόνιου Ωδείου.

Ana Vidovic 3-5 Μαρτίου 2023 Συναυλία και Masterclasses
Aniello Desiderio 10-12 Μαρτίου 2023 Συναυλία και Masterclasses

Η διάσημη κιθαρίστρια Ana Vidovic είναι η κιθαρίστρια με τα περισσότερα views από όλους τους κλασικούς κιθαρίστες στο YouTube. Γεννήθηκε στην Κροατία και τα τελευταία χρόνια ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Συγκαταλέγεται στην ελίτ των μουσικών της κλασικής μουσικής. Η διεθνής της καριέρα περιλαμβάνει σόλο συναυλίες και κοντσέρτα με ορχήστρες στις μεγαλύτερες αίθουσες μουσικής του κόσμου. Έχει κερδίσει πολυάριθμα πρώτα διεθνή βραβεία σε διαγωνισμούς κιθάρας και έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές για τα cd της.


Ο Aniello Desiderio έχει χαρακτηριστεί από κοινό και κριτικούς ως ‘’φαινόμενο’’. Κατάγεται από τη Νάπολη της Ιταλίας και έχει κερδίσει πολυάριθμα πρώτα βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. Ως καλλιτέχνης έχει δώσει συναυλίες στις σημαντικότερες αίθουσες του κόσμου και έχει συμπράξει με πολυάριθμες ορχήστρες σε όλο τον κόσμο.

O διάσημος μουσικός της τζαζ Chick Korea είχε πει για αυτόν ‘’…. Με συγκλόνισε! Είναι τεράστιος καλλιτέχνης’’ ενώ ο διάσημος μαέστρος Lorin Maazel είπε για αυτόν ‘’…. Από μικρός άκουγα κλασική κιθάρα, αλλά τώρα ξέρω τον αληθινό ήχο της κιθάρας.’’

 

Πρόγραμμα Φεστιβάλ

Παρασκευή 3 Μαρτίου 2023

17.00-21.00: Σεμινάριο – Masterclass με την Ana Vidovic στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια).

Σάββατο 4 Μαρτίου 2023

20:00: Συναυλία Ana Vidovic στον Φιλολογικό Σύλλογο Παρνασσού (Πλ. Αγίου Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα 105 61 ).

Κυριακή 5 Μαρτίου 2023

11.00 – 15.00: Σεμινάριο – Masterclass με την Ana Vidovic στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια).

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

17.00-21.00: Σεμινάριο – Masterclass με τον Aniello Desiderio στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια).

Σάββατο 11 Μαρτίου 2023
20:00: Συναυλία Aniello Desiderio στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια).

Κυριακή 12 Μαρτίου 2023

10.00-14.00: Σεμινάριο – Masterclass με τον Aniello Desiderio στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν. Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλ/φεια).

Περιορισμένος αριθμός συμμετοχών. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Τιμές:

Για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν μόνο τις συναυλίες:

Εισιτήριο και για τις δύο συναυλίες – early bird 40€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 50€.

Εισιτήριο για μία συναυλία – early bird 25€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 30€.

Ενώ για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν όλο το Φεστιβάλ (Συναυλίες και Masterclasses):

1.Ακροατής Φεστιβάλ και για τα δύο τριήμερα (Περιλαμβάνει: Εισιτήρια και για τις δύο συναυλίες και είσοδος ως ακροατής σε όλα τα σεμινάρια/συνολικής διάρκειας 16 ωρών) – early bird 100€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 110€.

2.Ακροατής Φεστιβάλ για ένα τριήμερο (Περιλαμβάνει: Εισιτήριο και για τη μία συναυλία και είσοδος ως ακροατής σε όλα τα σεμινάρια του τριημέρου /συνολικής διάρκειας 8 ωρών) – early bird 60€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 65€.

3.Ενεργός Συμμετέχων Φεστιβάλ (Περιλαμβάνει: Εισιτήρια και για τις δύο συναυλίες, είσοδος ως ακροατής σε όλα τα σεμινάρια και ένα 45 λεπτο μάθημα σε masterclass παρουσία ακροατηρίου) – early bird  140€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 150€.

4.Ενεργός Συμμετέχων Φεστιβάλ με 2 μαθήματα (Περιλαμβάνει: Εισιτήρια και για τις δύο συναυλίες, είσοδος ως ακροατής σε όλα τα σεμινάρια και δύο 45 λεπτά μαθήματα σε masterclass παρουσία ακροατηρίου) – early bird 190€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 200€.

Δυνατότητα και διαδικτυακής παρακολούθησης των Masterclasses ως ακροατής – early bird 50€ (κάντε αγορά) μέχρι τις 22 Δεκεμβρίου. Μετά η τιμή θα διαμορφωθεί στα 60€.

Όλες οι λεπτομέρειες αναλυτικά για το φεστιβάλ εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.