Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022

Φεστιβάλ Φέγγαρος 2022
 

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΦΕΓΓΑΡΟΣ 2022

ΔΕΚΑΤΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ

28-30 ΙΟΥΛΙΟΥ / ΚΑΤΩ ΔΡΥΣ / ΚΥΠΡΟΣ

www.fengaros.com

Μετά από δύο χρόνια περιορισμών, δύο χρόνια αποχής από μεγάλα events, και ελεύθερη διασκέδαση, είμαστε πλέον πολύ έτοιμοι να απολαύσουμε 45 ώρες μουσικής από συγκροτήματα, καλλιτέχνες, performers και DJs που θα ανέβουν στη σκηνή, για να διασκεδάσουμε ξέγνοιαστα, με αισιοδοξία ακριβώς όπως κάναμε 10 χρόνια πριν. 

Το Φεστιβάλ Φέγγαρος επιστρέφει στον γραφικό Κάτω Δρυ, από τις 28 έως και τις 30 Ιουλίου με την καλύτερη διάθεση και το πιο ενδιαφέρον line up του φετινού καλοκαιριού.

Περισσότερα από 40 acts Κυπρίων αλλά και διεθνούς φήμης καλλιτεχνών, έχουν προγραμματιστεί καθόλη τη διάρκεια του τριήμερου φεστιβάλ σε διάφορα σημεία του χωριού. Πέρα από τα acts στην Field και Village stage,  θα πραγματοποιηθούν συναυλίες σε όχι αναμενόμενους χώρους, κάποιοι από τους οποίους θα παραμείνουν κρυφοί, μέχρι την τελευταία στιγμή!

Η electro pop sweetheart της ελληνικής μουσικής σκηνής, η υπέροχη Μαρίνα Σάττι, επιστρέφει στην Κύπρο μετά από μακρά απουσία, ενώ στον Κάτω Δρυ θα υποδεχτούμε και τους Nightstalker, ένα από τα μακροβιότερα rock bands. Από τη δέκατη διοργάνωση του “Φέγγαρος” δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος folk rock ποιητής Παύλος Παυλίδης με τους Hotel Alaska, οι οποίοι θα ανέβουν στην κεντρική σκηνή για ένα πολύ αισθαντικό live.

Με καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, μουσικές με κοινή συνισταμένη την καινοτομία και ποιότητα, με δημιουργούς ευφάνταστους, με όραμα και ταλέντο, ο “Φέγγαρος” κατάφερε να καθιερώσει ένα φεστιβάλ πολύ υψηλών προδιαγραφών. Στην καλοκαιρινή ραστώνη, ενός παραδοσιακού γραφικού χωριού της Κύπρου, όπου η διάθεση δίνει τον ρυθμό, οι μελωδίες ταξιδεύουν, φέρνοντας κοντά την παράδοση και την καινοτομία, το νέο και το κλασικό. Για τρεις ημέρες ο “Φέγγαρος” δημιουργεί τις καλοκαιρινές συναυλιακές συνθήκες που δεν θα αναδείξουν μόνο τη μουσική αλλά πρωτίστως την παρέα, την καλή διάθεση και θα δημιουργήσουν τις αναμνήσεις που θα συντηρήσουν τη μελωδία στα αυτιά μας μέχρι την επόμενη φορά.

Προμηθευτείτε έγκαιρα τα τα εισιτήριά σας από το website του φεστιβάλ και ετοιμαστείτε για μια γιορτή της μουσικής, με την αισιοδοξία, την ανεμελιά και την ασφάλεια που προσφέρει το πιο καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ της Κύπρου σε ένα από τα πιο όμορφα χωριά του νησιού.  

Info/Tickets: www.fengaros.com

Facebook: www.facebook.com/fengaros

Instagram: www.instagram.com/fengaros

Χορηγός: Carlsberg

Υποστηρικτές: Υφυπουργείο Τουρισμού, Κοινοτικό Συμβούλιο Κάτω Δρυ, #EUChooseSafeFood Campaign

Χορηγός Επικοινωνίας: Avant Garde

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.