Επίσημη πρεμιέρα και δωρεάν 150 θέσεις για τον «Επιθεωρητή» στο Θέατρο Άλφα!

Επίσημη πρεμιέρα και δωρεάν 150 θέσεις για τον «Επιθεωρητή» στο Θέατρο Άλφα!

Ο Κωνσταντίνος Μπιμπής, ο Λευτέρης Πλασκοβίτης, οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης, σας προσκαλούν την Τετάρτη 11 ΜΑΡΤΙΟΥ και ώρα 21:00 στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης Ο ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗΣ σε σκηνοθεσία Κώστα Φιλίππογλου στο Θέατρο Άλφα.

Κόντρα σε όσα συμβαίνουν και στο φόβο που καλλιεργείται διαρκώς γύρω μας αυτές τις μέρες, εμείς συνεχίζουμε και επιμένουμε ότι το θέατρο οφείλει να αντιστέκεται, να παραμένει ανοιχτό, να ψυχαγωγεί, να παιδεύει.

Για αυτό το λόγο, προσφέρουμε 150 ΔΩΡΕΑΝ θέσεις για την επίσημη πρεμιέρα της νέας μας αυτής κεντρικής παραγωγής, σε ανέργους και φοιτητές - σπουδαστές δραματικών σχολών και θεατρικών σεμιναρίων.

Στις υπερβολές και στο φόβο εμείς θα απαντάμε με παραστάσεις ανοιχτές για όλες και όλους. Θα ήταν μεγάλη τιμή και χαρά να παρευρεθείτε σε αυτή την πολύ σημαντική στιγμή για εμάς.

Για κρατήσεις θέσεων: 210 5221444

Σας περιμένουμε!

Όλες οι πληροφορίες για την παράσταση εδώ

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.