«Εἶπες Νά 'μαστε Φίλοι» | Πρώτο άλμπουμ και single από ΨΥΧΟΤΕΚ

«Εἶπες Νά 'μαστε Φίλοι» | Πρώτο άλμπουμ και single από ΨΥΧΟΤΕΚ

Δώδεκα μουσικές ιστορίες μετρονομικών ρυθμών και συνθεσάιζερ που μιλούν για την μετάβαση από την γλυκιά προσδοκία στην αναπόφευκτη πραγματικότητα.

2023, ὁ «Ψ», ἡ «Χ», τά γράμματα, τά πράγματα - ποῦ γλίστρησαν - τό κοινόβιο ποῦ τελείωσε, τά ψέματα ποῦ εἴπαμε, ἡ ζώνη ἀσφαλείας ποῦ ἔμεινε δεμένη.

2023. Δουλειά-σπίτι, σπίτι-δουλειά, νά μή μένει καιρός νά κοιταζόμαστε στά μάτια - φοβισμένοι, ἐχθρικοί, θωρακισμένοι.

2023. Ἡ εὐαισθησία ποῦ ἔγινε δικαιολογία - ἡ εὐαισθησία, λέει, γιά νά εἶναι χρήσιμη, πρέπει νά συνοδεύεται ἀπό τήν ἀνάλογη δύναμη.

2023. Είπες να 'μαστε φίλοι. Δεν είχες κ' άδικο. ...καί ἄλλες παρόμοιες ἠλεκτρο-ψυχοσωματικές ἱστορίες.

Το «Κοινόβιο Τέλος» κυκλοφορεί σε LP και Digital album από την Inner Ear στις 24 Νοεμβρίου και είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία εδώ.

 

 

ΨΥΧΟΤΕΚ bio

ΨΥΧΟΤΕΚ είναι το οπτικοακουστικό πρότζεκτ του Παναγιώτη Τομαρά, που συμπυκνώνει τις νοσταλγικές αποχρώσεις του πειραματικού κινηματογράφου, συνδυάζοντάς τις με synthwave, τον jungle ήχο των 90's και τις ηχητικές χειρονομίες της techno σκηνής.
O Τομαράς ξεκίνησε τη μουσική του καριέρα το 2013 κάνοντας εμφανίσεις παγκοσμίως ως line-up μέλος του ηλεκτρονικού συγκροτήματος Clock DVA. Από το 2017 έχει δημιουργήσει τα μουσικά σχήματα Ηχοτοπία, Κυματική Αθηνών, Quasigroup και Kymatropika.
Έχει κυκλοφορήσει 4 LP και 2 EP στις δισκογραφικές Inner Ear και Phormix  Athens και συμμετέχει στο EP "Clock 2" των Clock DVA από την Anterior Research Media Comm.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.