Εκκληση για οικονομική υποστήριξη απευθύνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Εκκληση για οικονομική υποστήριξη απευθύνει ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ

Οι συνέπειες των μέτρων περιορισμού της πανδημίας έχουν χτυπήσει κάθε τομέα της ανθρώπινης δραστηριότητας (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) και φυσικά συντρίβουν εκείνους που φροντίζουν ζώα κάθε είδους.

Δείτε το βίντεο

Ετσι και ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ ο φορέας που ασχολείται με τη φροντίδα αρκούδων και λύκων απευθύνει έκκληση για οικονομική ενίσχυση.

Στην ανακοίνωσή του τονίζει τα εξής:

"Αγαπητοί φίλοι και φίλες, εδώ και 28 χρόνια ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ υπηρετεί πιστά το σκοπό της προστασίας της φύσης και της άγριας ζωής στην πατρίδα μας. Η οικονομική λειτουργία του βασίζεται αποκλειστικά στις επισκέψεις στο Περιβαλλοντικό Κέντρο, στις πωλήσεις προϊόντων και στις δικές σας συνδρομές.

Τώρα, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού, οι επισκέψιμες εγκαταστάσεις μας παραμένουν κλειστές, που σημαίνει ότι πολύ σημαντικό μέρος των εσόδων του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ εξανεμίζεται.

Ετσι, για το επόμενο διάστημα ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ μένει με ελάχιστα έσοδα, που δυστυχώς δεν αρκούν για τη διατήρηση της άγριας ζωής στο Καταφύγιο.

ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ

Σας καλούμε σε άμεση βοήθεια. Χωρίς τη δική σας υποστήριξη, ο ΑΡΚΤΟΥΡΟΣ δεν θα μπορέσει, το επόμενο διάστημα, να συντηρήσει και να φροντίσει τα άγρια ζώα που φιλοξενεί.

Ξέρουμε ότι οι συνθήκες στις οποίες καλούμαστε όλοι να προσαρμοστούμε είναι πρωτόγνωρες. Αναγνωρίζουμε την αβεβαιότητα. Χαιρετίζουμε όμως και το φως.

Η δική σας βοήθεια μπορεί να κρατήσει το έργο του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ ζωντανό. Ακόμα και η πιο μικρή συνδρομή είναι, αυτή τη στιγμή, ΥΠΕΡπολύτιμη.

Κάθε ζώο μετράει, κάθε μέρα μετράει, κάθε ευρώ μετράει.

Μπορείτε να βοηθήσετε τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ με τρεις απλούς τρόπους online

 1. Κάντε την ελεύθερη δωρεά σας

 2. Γίνεται ανάδοχος ζώου

3. Γίνετε μέλη

 Εναλλακτικά, επικοινωνήστε μαζί μας στο 23860 41500 και θα σας καθοδηγήσουμε.

Σε κάθε δύσκολη στιγμή του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ, η υποστήριξη σας υπήρξε πάντα συγκινητική. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβεί και τώρα. Και είμαστε ήδη ευγνώμονες για την υπέρβαση σας.

Με σεβασμό,

Η οικογένεια του ΑΡΚΤΟΥΡΟΥ

Υ.Γ. Ενίσχυσε την προσπάθεια μαζί μας! Κάνε share η μοιράσου αυτό το post με όποιον πιστεύεις ότι θέλει να βοηθήσει."

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.