Εντυπωσιακό νέο video από τους Maplerun

Εντυπωσιακό νέο video από τους Maplerun

Το "Mother of Mountains" είναι το πρώτο single της “Mountain High” περιόδου των Maplerun, την αρχή της μουσικής τριλογίας “A Matter of Perception” η οποία θα κρατήσει για πάνω από έναν χρόνο, αρχίζοντας τον Απρίλιο του 2021.

Κάθε μέρος της τριλογίας θα περιλαμβάνει νέα μουσική, videos, remixes και συνεργασίες με θρυλικούς παραγωγούς, DJs και άλλους καλλιτέχνες. Το βασικό θέμα της τριλογίας, όπως και του τραγουδιού “Mother of Mountains” συγκεκριμένα έχει να κάνει με την ελευθερία και χαρακτηρίζεται από μία επαναστατική διάθεση, επηρεασμένο από τα διάφορα πλήθη μπροστά στα οποία το συγκρότημα έχει εμφανιστεί στην πάροδο των ετών, σε όλες τις περιοδείες και τα festivals που έχει συμμετάσχει ανά τον κόσμο.

 

Για αυτό το project η μπάντα συνεργάστηκε αυτή την φορά με τον θρυλικό παραγωγό και τρις βραβευμένο με Grammy, David Bottrill (Tool, Muse, Placebo, Mastodon) όπως και με τον Ted Jensen (Green Day, Alice in Chains, Bring me the Horizon), ο οποίος ανέλαβε το mastering στα Sterling Sound Studios της Νέας Υόρκης.

Το video είναι μια δημιουργία του Napan Studio στην Αθήνα.

Έστερ Νάνο

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.