Δύο νέα βραβεία για το "Invisible" του Δημήτρη Αθανίτη

Δύο νέα βραβεία για το "Invisible" του Δημήτρη Αθανίτη

Το 2ο Βραβείο Καλύτερης Ταινίας και το Βραβείο Ανδρικού Ρόλου κέρδισε στην Φλωρεντία, στο Montelupo Fiorentino MIIFF, το "Invisible" του Δημήτρη Αθανίτη. Είναι το 10ο βραβείο για την ταινία και το 3ο για τον Γιάννη Στάνκογλου, μετά το Μεγάλο Βραβείο στην Figuera Film Art, τα βραβεία καλύτερης ταινίας, σκηνοθεσίας και πρώτου ρόλου στο London Greek Film Festival, και τα βραβεία σκηνοθεσίας, ανδρικού ρόλου, β' ανδρικού ρόλου και μοντάζ στο Bridges IFF στο Ναύπλιο.
Αξίζει να αναφέρουμε πως το βραβείο β' ανδρικού ρόλου στο Ναύπλιο, απέσπασε ο εξαιρετικός μικρός πρωταγωνιστής της ταινίας Χρήστος Μπενέτσης.

Υπενθυμίζουμε πως το "Invisible" του Δημήτρη Αθανίτη προβάλλεται στην «Αλκυονίδα». Πρόκειται για μια ιστορία εκδίκησης με ήρωα έναν απολυμένο πατέρα. Η ταινία, ένα αστικό γουέστερν, έχει για πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου που δίνει μια συγκλονιστική ερμηνεία.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.