Δώστε τη φωνή σας σε έναν από τους χαρακτήρες της νέας ταινίας του Wes Anderson!

Δώστε τη φωνή σας σε έναν από τους χαρακτήρες της νέας ταινίας του Wes Anderson!

Και ποιος δεν ξέρει τον Wes Anderson;
Για κάποιους από εμάς αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μας σκηνοθέτες όλων των εποχών! Μας έχει χαρίσει ταινίες όπως τα «The Royal Tenenbaums», «The Life Aquatic», «The Darjeeling Limited», «Fantastic Mr. Fox», «Moonrise Kingdom», «The Grand Budapest Hotel» (και την τελευταία διαφήμιση των H&M για όσους δεν είναι του σινεμά αλλά είναι της μόδας!) και τόσες ακόμη, πάντοτε με ένα εκπληκτικό cast ηθοποιών και πάντοτε, αφήνοντάς μας μετά την παρακολούθησή τους με ένα υπέροχο συναίσθημα - αυτό ακριβώς που πρέπει να κάνει το καλό σινεμά!

Φέτος μας δίνει την ευκαιρία να συμμετέχουμε -Ναι! Να συμμετέχει ένας από εμάς!- στην νέα του ταινία «Isle of Dogs»! Πρόκειται για ένα animation film με ένα εξαιρετικό και πάλι cast ηθοποιών να δίνει τη φωνή του στου ήρωες. Μερικοί από αυτούς;  Bill Murray, Frances McDormand, Tilda Swinton, Harvey Keitel, Edward Norton, Scarlett Johansson και Yoko Ono! Τι θα λέγατε να συνεργαστείτε μαζί τους;;;

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Anderson θέλοντας να υποστηρίξει το Film Foundation, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ίδρυσε ο Martin Scorsese και που έχει σαν σκοπό του να προστατεύει και να διατηρεί ζωντανή την ιστορία του σινεμά ανά τους αιώνες (μάθετε περισσότερα για τον οργανισμό εδώ) μας καλεί να δωρίσουμε 10 δολάρια σε αυτόν μέσω του crowdrise βοηθώντας έτσι τους σκοπούς του αλλά και λαμβάνοντας μέρος σε έναν διαγωνισμό με πραγματικά αναπάντεχα δώρα.

Το πρώτο δώρο είναι και το καλύτερο!
ΕΝΑΣ ΤΥΧΕΡΟΣ ΝΙΚΗΤΗΣ θα κερδίσει ένα ταξίδι για 2 άτομα και για 2 νύχτες στο Λονδίνο, όπου:
- Θα γνωρίσει τον Wes Anderson
- Θα κάνει ένα τουρ στο set του «Isle of Dogs» και θα δει πως γυρίζεται η ταινία
- Θα ηχογραφήσει με τη φωνή του έναν από τους σκύλους-πρωταγωνιστές της ταινίας (θα χρειαστεί να εξασκηθείτε στο γαύγισμα και στο γρύλισμα κυρίες και κύριοι!)
- Θα πάρει σαν αναμνηστικό μία μινιατούρου ενός από τους σκύλους της ταινίας

Κι αν αυτή η ευκαιρία δεν είναι αρκετή για να σας κάνει να δώσετε τα 10 δολάρια, έχουμε κι άλλες:
50 ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ θα κερδίσουν μία συλλογή Criterion DVD υπογεγραμμένη από τον Wes Anderson, και
25 ΤΥΧΕΡΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ θα κερδίσουν ένα υπογεγραμμένο και πάλι από τον Wes Anderson DVD του «The Wes Anderson Collection book».

Κάθε $10 που θα δωρίσετε είναι ένας λαχνός για τη νίκη!

Ακούστε τα νέα και διά στόματος Wes Anderson (και Edward Norton!) παρακάτω και δηλώστε συμμετοχή εδώ: https://www.crowdrise.com/wesanderson.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.