Δωρεάν Μαθήματα Προγραμματισμού για Ανέργους | Social Hackers Academy

Δωρεάν Μαθήματα Προγραμματισμού για Ανέργους | Social Hackers Academy

Οι άνεργοι του σήμερα, οι προγραμματιστές του αύριο!

Ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα πληροφορικής για Έλληνες ανέργους, με στόχο την εισαγωγή των αποφοίτων στην αγορά εργασίας, ως προγραμματιστές σε εταιρείες τεχνολογίας.

Social Hackers Academy: Ενδυναμώνοντας τους Έλληνες ανέργους μέσω της ανάπτυξης των ψηφιακών και λεπτών δεξιοτήτων, σύνδεσης τους με την αγορά εργασίας.

Η Social Hackers Academy (ή SHA), στοχεύει στην ενσωμάτωση ατόμων που ανήκουν σε ευάλωτες ομάδες (συμπεριλαμβανομένων των Ελλήνων Ανέργων) στην κοινωνία. Επιτυγχάνει την αποστολή της, εκπαιδεύοντας τους σε ψηφιακές δεξιότητες, απαραίτητες από την αγορά εργασίας σήμερα, εξασφαλίζοντας παραπάνω ευκαιρίες για ένταξη τους στην αγορά εργασίας. Έτσι, μέσα από τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει, τα οποία συμπεριλαμβάνουν σεμινάρια πάνω σε soft skills και εκδηλώσεις δικτύωσης με εταιρείες, μπορεί να δώσει τη δυνατότητα σ’ αυτά τα άτομα να ενταχθούν στην κοινωνία, αποκτώντας θέσεις εργασίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Μέχρι στιγμής, η Social Hackers Academy έχει βρει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 23 απόφοιτους και έχει δημιουργήσει ένα δίκτυο 27 εταιρειών που συμβάλλουν στο έργο της και προσφέρουν θέσεις εργασίας ή/και μαθητείας σε αποφοίτους των προγραμμάτων της.

Σχετικά με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα coding που προσφέρει ο οργανισμός:

Το κύριο πρόγραμμα είναι ένα 7μηνο πρόγραμμα εκμάθησης και εξοικείωσης με τον κώδικα που ονομάζεται "Full-Stack Web Development Course", το οποίο εκπαιδεύει τους Έλληνες Άνεργους στο πώς να αναπτύσσουν Ιστοσελίδες και εφαρμογές για το Internet, από το μηδέν.

Οι φοιτητές διδάσκονται μέσα από ένα εντατικό μάθημα προγραμματισμού (front & back-end technologies), στο οποίο θα πρέπει να παραδίδουν εβδομαδιαίες εργασίες, ενώ παράλληλα θα λαμβάνουν υποστήριξη από την ομάδα του οργανισμού και τους καθηγητές, μέσω online εργαλείων επικοινωνίας.

Το Full-Stack Web Development Course περιλαμβάνει:

● 120 ώρες εκπαίδευσης σε ικανότητες προγραμματισμου.
● 30 ώρες εκπαίδευσης σε soft skills (CV, Linked-In κτλ).
● ευκαιρίες διασύνδεσης με εταιρείες του τεχνολογικού τομέα, μέσω μηνιαίων εκδηλώσεων / συναντήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες για το μάθημα:

● Το πρόγραμμα παρέχεται δωρεάν όπως και ο εξοπλισμός (φορητοί υπολογιστές).
● Τα μαθήματα γίνονται στα αγγλικά.
● Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές πρέπει να έχουν κάρτα ΟΑΕΔ.
● Τα μαθήματα γίνοντα 3 φορές / εβδομάδα κατά τις βραδινές ώρες.
● Οι εκπαιδευτικοί είναι επαγγελματίες προγραμματιστές.

Πως μπορεί κάποιος να κάνει αίτηση:

Οι ενδιαφερόμενοι μαθητές θα πρέπει να εγγραφούν / συνδεθούν εδώ για να συμπληρώσουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους και να ολοκληρώσουν όλα τα βήματα!
Website: www.socialhackersacademy.org
Mail: admissions@socialhackersacademy.org
Τηλέφωνο: 210-3003124 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.