Δωρεάν Εργαστήρια Φωτογραφίας από την ομάδα ΦωτοΠρολετάριοι

Δωρεάν Εργαστήρια Φωτογραφίας από την ομάδα ΦωτοΠρολετάριοι

Η φωτογραφία είναι η τέχνη που έχει την ικανότητα να μιλάει για πράγματα που δεν δείχνει. Πολλές φορές στη φωτογραφία δεν έχει σημασία μόνο αυτά που δείχνει, πολλές φορές στη φωτογραφία μεγαλύτερη σημασία έχει αυτά που αποκρύπτει. Η φωτογραφία είναι η τέχνη που προσπαθεί να λέει όσα μπορεί περισσότερα με τις λιγότερες δυνατές λέξεις.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η σύσφιξη των ανθρώπινων σχέσεων σε εποχή κρίσης, την μύηση στα μυστικά της φωτογραφικής τέχνης τόσο από τεχνική όσο και από αισθητική άποψη, την συμμετοχή σε μια ενεργή ομάδα φίλων της φωτογραφίας που θα μοιράζεται το κοινό μας πάθος για την φωτογραφία και θα δραστηριοποιείται με εκδηλώσεις και εκθέσεις φωτογραφίας, φωτογραφικές συναντήσεις, επαφή με φωτογράφους και άλλες φωτογραφικές ομάδες, εκδρομές και επισκέψεις σε χώρους με φωτογραφικό ενδιαφέρον με σκοπό την βελτίωση των φωτογραφικών ικανοτήτων μας.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας - Ενημέρωσης 6977-281500

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.