ΔΗΘΕΠΕΙ | Θεατρική Ομάδα Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού - Πρόσκληση συμμετοχής

ΔΗΘΕΠΕΙ | Θεατρική Ομάδα Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού - Πρόσκληση συμμετοχής

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την επανέναρξη λειτουργίας Θεατρικής Ομάδας Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού. Πρόκειται για μια ξεχωριστή δράση η οποια εντάσσεται στον κύκλο "Μικρές ανθρώπινες γεωγραφίες"  με υπεύθυνη εμψυχώτρια της ομάδας την Μαρία Κουλούρη.
Η θεατρική Ομάδα Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά λειτούργησεγια 2 χρόνια, 2018 -2020,  με μεγάλη επιτυχία.  Οι συμμετέχοντες έγιναν μια όμορφη και δραστήρια παρέα με ξεχωριστά αποτελέσματα .

Να σημειωθεί οτι η Μαρία Κουλούρη συνδυάζει ένα σύνολο γνώσεων και εμπειριών, οι οποίες μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ομάδας αυτής. Είναι λογοθεραπεύτρια, σύμβουλος ψυχικής υγείας, ηθοποιός, ποιήτρια και έχει εργαστεί στο παρελθόν σε παρόμοιες θεατρικές ομάδες.                    

Η λειτουργία της Θεατρικής Ομάδας Ενήλικων Ατόμων στο Φάσμα του Αυτισμού  για τη χρονιά αυτή θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο 2024.   Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα πραγματοποιούνται ασκήσεις θεατρικής αγωγής, αυτοσχεδιασμού, κινησιολογίας, ρυθμολογίας, μελέτης κειμένων, συγγραφής κλπ.

Προσκαλούμε λοιπόν όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην ομάδα να στείλουν  την αίτησή τους στο [email protected] έως τέλος Νοεμβρίου 2023,  υποδεικνύοντας ως θέμα της επιστολής: «Θεατρική Ομάδα Αυτιστικών». 
Λόγω των ιδιαίτερων αναγκών των μελών της ομάδας, θα πρέπει να υπάρχει έγγραφη δήλωση κάποιου φροντιστή, για την ενημέρωσή του και την συγκατάθεσή του στη συμμετοχή του κάθε μέλους στις δραστηριότητες της ομάδας.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.