Δημιουργούμε μαζί τη νέα αφίσα των παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου στο VOX!

Δημιουργούμε μαζί τη νέα αφίσα των παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου στο VOX!

H Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος σας προσκαλούν να στείλετε φωτογραφίες σας που σχετίζονται με την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ  στο  link:  https://bit.ly/Share-your-photo-here και να πάρετε μέρος στη σύνθεση της νέας αφίσας των παραστασεων τους που ξεκινούν στις 29 Ιανουαρίου στο VOX!

Mπορείτε να μας στείλετε φωτογραφίες από τη συμμετοχή σας στις καλοκαιρινές συναυλίες της Νατάσσας, φωτογραφίες σας με το νέο άλμπουμ, οποιαδήποτε στιγμή δική σας και της παρέας σας σχετίζεται με την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ και έχει αποτυπωθεί φωτογραφικά, μπορεί τώρα να γίνει στοιχείο της αφίσας των παραστάσεων στο VOX που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή σας - κι έτσι να γίνετε κι εσείς διαχρονικά μέρος της ιστορίας των εμφανίσεων της αγαπημένης τριάδας.

Αποστολή φωτογραφιών έως τις 5/1/22 στο link: https://bit.ly/Share-your-photo-here 

 «Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της  χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας.

Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!»

Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.