Δήλωσε συμμετοχή στην «Ετεροτοπία» στο Φάρο Πορτογαλίας

Δήλωσε συμμετοχή στην «Ετεροτοπία» στο Φάρο Πορτογαλίας

Το Ευρωπαϊκό Χωριό σας προσκαλεί στο επόμενο ταξίδι ΕΤΕΡΟΤΟΠΙΑΣ !! ERASMUS+

Έλα να μοιραστούμε και να ανακαλύψουμε τον τρόπο ζωής, βιώσιμων καινοτόμων σχεδίων στην Νότια Πορτογαλία μέσω ενός διαπολιτισμικού ταξιδιού που μπορεί να μετατρέψει τον τρόπο που βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους, να αναδείξει τις δυνατότητές σου και να σου δώσει νέα εργαλεία για το μέλλον σου!

Το Ευρωπαϊκό Χωριό θα επιλέξει 5 άτομα (τα οποία θα συνοδεύονται από 2 διευκολυντές) για να συμμετέχουν στο πλαίσιο του Erasmus+ σε ένα ταξίδι 14 ημερών (3- 16 Ιουνίου, 2018) κοντά στο Φάρο της Πορτογαλίας. (εξαιρούνται οι ημέρες ταξιδιού).

Οι συμμετέχοντες θα ζήσουν σε ένα οικολογικό κάμπινγκ, όπου όλος ο εξοπλισμός (π.χ.. Ντουζιέρες, φούρνος, ξηρή τουαλέτα) θα κατασκευαστεί από την ίδια την ομάδα, σύμφωνα με τις αρχές της περμακουλτούρας.

Αυτό-διαχειριζόμαστε τη διαμονή μας, δραστηριοποιούμαστε στην ύπαιθρο και συνεργαζόμαστε στις πιο απλές συνθήκες ζωής! Είναι μία πρόκληση να ζήσεις για 14 μέρες μαζί με μία ομάδα 35 ατόμων, έχεις όμως πολλά να μάθεις και να συνεισφέρεις! Εάν ενδιαφέρεσαι, έλα να ζήσεις αυτή την εμπειρία όπου θα συναναστραφείς με κοινωνικά και οικολογικά εγχειρήματα που τρέχουν ήδη κάποια χρόνια στο Φάρο της Πορτογαλίας

Οι νέοι που θα επιλεγούν θα συμμετάσχουν σε 2 προπαρασκευαστικές συναντήσεις κατά τους μήνες Απρίλιο και Μάιο, ώστε να γνωριστούν μεταξύ τους, και 2 συναντήσεις μετά το ταξίδι για την αξιολόγηση της εμπειρίας

Προφίλ συμμετεχόντων:

·         Οι νέοι ηλικίας μεταξύ 18 και 30 ετών

·         Οι νέοι που κατέχουν τουλάχιστον ένα επίπεδο Α2 της αγγλικής

·         νέοι με κίνητρο και   ενδιαφέρον για τα θέματα του προγράμματος

·         να έχουν καλή προδιάθεση για την ομαδική ζωή, τον διάλογο και την διαπολιτισμική ανταλλαγή.

Έξοδα: Τα έξοδα διαμονής και διατροφής καλύπτονται 100% από τον οργανισμό υποδοχής «New Loops». Τα έξοδα ταξιδίου επιστρέφονται από το πρόγραμμα μέχρι κατ 'ανώτατο όριο των 360  ευρώ ανά συμμετέχοντα.

Υποψηφιότητες:  για να συμμετέχετε συμπληρώσετε το έντυπο αίτησης στα Αγγλικά μέχρι τις  17/04/2018                                           https://marinasigala.typeform.com/to/iEP137

Σελίδα facebook του προγράμματος: https://www.facebook.com/idealsinactionprojectEU/

Yπεύθυνες προγράμματος:       
Μαρίνα 6973894249 marinasigala@ymail.com

Ζωή 6947847381 zoismile@hotmail.com   

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.