Διαβάζουμε και στηρίζουμε τον άνθρωπο | Εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Διαβάζουμε και στηρίζουμε τον άνθρωπο | Εκδ. ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ
Διαβάζουμε και στηρίζουμε τον άνθρωπο

Αγαπητοί/ές αναγνώστες/ριες,

Αυτό είναι ίσως το πιο σημαντικό μέχρι σήμερα newsletter που σας στέλνουμε, για να σας ενημερώσουμε πως το συνολικό καθαρό χρηματικό ποσό που θα συγκεντρωθεί από όλες τις αγορές βιβλίων στο eshop μας (metaixmio.gr) που θα πραγματοποιηθούν από Δευτέρα και μέχρι την Κυριακή 17/9/2023, στις 23:59, θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τη στήριξη των ανθρώπων στις περιοχές που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης, με επίκεντρο τον άνθρωπο, βοηθούμε με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας και η καθεμία να επουλωθούν οι πληγές.

Καθώς στόχος είναι η χρηματική χορηγία να διατεθεί σε φορείς και οργανώσεις που δραστηριοποιούνται στους τέσσερις νομούς της Θεσσαλίας και θα την αξιοποιήσουν με διαφάνεια, εξετάζουμε ακόμη τον τρόπο διάθεσης και θα σας κρατούμε ενήμερους από τα social media της εταιρείας μας.

Είστε ευπρόσδεκτοι να επικοινωνείτε μαζί μας για προτάσεις σχετικά με δράσεις για περαιτέρω στήριξη, αλλά και για φορείς. Ας μην αφήσουμε κανέναν άνθρωπο μόνο του.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.