Διαδικτυακή εμπειρία Inspirited, 8-9 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή εμπειρία Inspirited, 8-9 Μαΐου 2021

Ζήσε το πιο inspired weekend της ζωής σου!

Καθοδηγούμενος Διαλογισμός, κουνταλίνι γιόγκα, medifestation, ενεργός οραματισμός, Breathwork, αλχημιστικός χορός, θεραπευτικό τραγούδι, νοερή απεικόνιση, πρωτόγονη έκφραση, θεατρικό παιχνίδι, και πολλά ακόμα βιωματικά δρώμενα σε μια αξέχαστη διήμερη διαδικτυακή εμπειρία έμπνευσης!

 

Το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Μαΐου έλα μαζί μας σε ένα δυνατό διαδικτυακό διήμερο και ζήσε μια ολοκληρωμένη εμπειρία προσωπικής ανάπτυξης, δημιουργικής έκφρασης και ενεργοποίησης του δυναμικού. Λίγο πριν τον ερχομό του καλοκαιριού, συντονιζόμαστε με το σώμα και το πνεύμα μας, δίνουμε χώρο στα συναισθήματά μας και μαθαίνουμε να χρησιμοποιούμε την αναπνοή ωςεργαλείο για την ανέλιξή μας.

Live διαδικτυακά εργαστήρια 1 ή 1,5 ώρας μέσω της πλατφόρμας zoom θα πραγματοποιηθούν καθόλη τη διάρκεια του διημέρουκαι θα βιντεοσκοπηθούν, ώστε να είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες για έξι μήνες μετά την ολοκλήρωση της διοργάνωσης.

Ειδικοί θεραπευτές, καθοδηγητές διαλογισμού, δάσκαλοι από την Ελλάδα και από το εξωτερικό θα σε καθοδηγήσουν σε αυτό το ταξίδι εσωτερικής αναζήτησης και εξερεύνησης. Μην χάσεις αυτή την ανεπανάληπτη εσωτερική εμπειρία!

Κλείσε τη θέση σου ΤΩΡΑ για την πιο inspirited εμπειρία του καλοκαιριού!

Περισσότερες πληροφορίες στο site μας: 

Το 10% των κερδών θα δοθεί στην Εστία Άγιος Νικόλαος, τη μοναδική κοινότητα στην Ελλάδα όπου τα άτομα με ειδικές ανάγκες ζουν, εργάζονται και περνούν τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί με τους ανθρώπους που τους φροντίζουν, σε μια σχέση αμοιβαίου εμπλουτισμού.

 «Αν αλλάξεις τον τρόπο που κοιτάς τα πράγματα, αυτά που κοιτάς θα αλλάξουν».

~Wayne Dyer~

Σε περιμένουμε!

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.