Δείτε το studio diary των Purple Dino

Δείτε το studio diary των Purple Dino

Οι ξανθιώτες heavy rockers Purple Dino έδωσαν στη δημοσιότητα βίντεο με στιγμές από την ηχογράφηση και τη δημιουργία του έσχατου δισκογραφήματός τους, με τίτλο “And Now What?!”. Δείτε το εδώ:

Υπενθυμίζουμε πως οι Purple Dino πρόκειται να περιοδεύσουν στην Ευρώπη τον προσεχή Μάϊο, μαζί με τους επίσης “δικούς μας” Puta Volcano, πραγματοποιώντας 8 συνολικά συναυλιακές στάσεις σε Ρουμανία, Αυστρία, Ουγγαρία, Σερβία και Βουλγαρία.

 

Οι ημερομηνίες έχουν ως εξής:

 

10.05.18 - Soundart Festival / Timisoara (RO)

11.05.18 - Soundart Festival / Cluj (RO)

12.05.18 - Soundart Festival / Iasi (RO)

13.05.18 - Soundart Festival / Bucharest (RO)

16.05.18 - Music House / Graz (AT)

17.05.18 - Robot / Budapest (HU)

18.05.18 - SKC Fabrica / Novi Sad (RS)

19.05.18 - Live n Loud / Sofia (BG)

 

Αξίζει να σημειωθεί πως οι Purple Dino έχουν μόλις κυκλοφορήσει το δεύτερο σε σειρά δισκογραφικό τους πόνημα, με τίτλο “And Now What?!” και μοιάζουν να βρίσκονται στην καλύτερη μέχρι στιγμής φάση τους. Μπορείτε να το ακούσετε ή και παραγγείλετε σε ηλεκτρονική και φυσική μορφή, από τη σελίδα της μπάντας στο Bandcamp: http://purpledinoband.bandcamp.com

 

Ακολουθείστε τους Purple Dino στο facebook για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλες τις προσεχείς δραστηριότητες του σχήματος: https://www.facebook.com/purpledinoband

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.