Δείτε το νέο βίντεο για το "You" των Field Trip to the Moon

Δείτε το νέο βίντεο για το "You" των Field Trip to the Moon

Οι Field Trip To The Moon παρουσίασαν το μουσικό video για το τραγούδι “You”. Δείτε το εδώ:

Το βίντεο έχει σκηνοθετηθεί από τον βραβευμένο από το Mtv, Steve Barron, ο οποίος είναι ο σκηνοθέτης πίσω από γνωστά μουσικά videos, όπως αυτό των A-ha για το “Take on Me” και το “Billie Jean” του Michael Jackson. Επιπροσθέτως, έχει σκηνοθετήσει τις ταινίες “Teenage Mutan Ninja Turtles” (1990) και “Coneheads” (1093).

Οι Field Trip To The Moon είναι ένα project της ηθοποιού/τραγουδοποιού Angela Christofilou, η οποία διαμένει στο Λονδίνο. Στο εν λόγω βίντεο, κυριαρχεί το concept του πανικού και του άγχους, το οποίο σχετίζεται με την ιστορία μιας προσωπικής σχέσης  της Christofilou.

«Το τραγούδι “You” προέκυψε από μια σχέση που είχα, η οποία ήταν γεμάτη άγχος και κρίσεις πανικού. Αντικατοπτρίζει την κατάσταση κατά την οποία προσπαθείς να ξεφύγεις από κάποιον, από μια εσωτερική διαμάχη», εξηγεί η Angela.

Το τραγούδι κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2016, καθώς συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο άλμπουμ της μπάντας, “Something Owed”. Στο project συμμετέχουν οι κιθαρίστες Daniel G Jones και Dan Cross (lead κιθαρίστας της alternative rock μπάντας The Perfect Disaster, ενώ έχει περιοδεύσει με τους The Pixies, τους Jesus and Mary Chain και τους Spacemen 3.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.