Δείτε το music video για το νέο single του D3lta "Hello"!

Δείτε το music video για το νέο single του D3lta "Hello"!

Στο ολοκαίνουριο music video του D3lta για το τραγούδι Hello βλέπουμε τις δύο όψεις, τους δύο εαυτούς μας. Ό,τι κρύβουμε μέσα μας. Μία εσωτερική πάλη με τα πιο ζωώδη ένστικτα.

Το Ηello στέλνει μήνυμα δυναμισμού: για να αντιμετωπίσεις τον φόβο πρέπει να μπεις στο rabbit hole! Εκεί, στο βαθύ σκοτάδι, απέναντι στους φόβους σου, εκεί ακριβώς θα ανακαλύψεις το φως.

Hello hello lets dive into the rabbit hole
Hello hello till you can’t see nothing at all
They’ll try to suck all your oxygen
I’ll breathe you back to life

To Hello είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες
 


Video credits
Director music video: Anna Tiani 
Music: D3lta, Angelos Serras
Lyrics : D3lta

Το Ηello του D3lta είναι το πρώτο από μία σειρά κομματιών που θα βγαίνουν το επόμενο διάστημα και θα κυκλοφορήσουν ως EP στις αρχές του 2023. Όλα τα τραγούδια ηχογραφήθηκαν στο BlackRock studio στην Σαντορίνη με τον Thomas Mitchener, τον διάσημο παραγωγό που «χτίζει» νέα ανερχόμενα ονόματα της ροκ σκηνής της Αγγλίας, όπως οι Frank Carter και Noahfince.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.