Νέο τραγούδι για τους Έλληνες Cyana Mercury

Νέο τραγούδι για τους Έλληνες Cyana Mercury

Άλλο ένα τραγούδι από το επερχόμενο full length album «Archetypes», του οποίου η κυκλοφορία αναμένεται για τον προσεχή Νοέμβριο, έδωσαν στη δημοσιότητα οι Cyanna Mercury. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι «There Will Be Α Time» και είναι η τέταρτη σε σειρά σύνθεση του «Archetypes» που δημοσιοποιείται μετά τα «Horse Dark As Night», «If We Were Blind» και «Snake».

 

Το «There Will Be A Time», όντας το λιγότερο ηλεκτρισμένο ηχητικά, και ταυτόχρονα το πλέον φορτισμένο συναισθηματικά τραγούδι του δίσκου, κλείνει το «Archetypes» album. Το video που επενδύθηκε με αυτό, αποτελεί φόρο τιμής στο «Birdy», μια ταινία του Alan Parker του 1984, γεμάτη με συμβολικές εικόνες για την ανθρώπινη ύπαρξη και ψυχή.

* Οι Cyanna Mercury θα παρουσιάζουν ζωντανά ολόκληρο το «Archetypes», την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου στο Gagarin 205 Live Music Space (Λιοσίων 205, Αθήνα).
* Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφτείτε το event page της συναυλίας κι ακολουθήστε το σχήμα στην επίσημη σελίδα του και στο facebook και Instagram για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις προσεχείς δραστηριότητές του.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.