Crowdfunding για να μείνει ανοιχτό το Quilombo Centro Cultural

Crowdfunding για να μείνει ανοιχτό το Quilombo Centro Cultural

Το QUILOMBO, ο χώρος που αγαπάμε και αγκαλιάζουμε, κινδυνεύει να κλείσει. Σε καιρούς που η συνεύρεση πολλών ανθρώπων αποτελεί κίνδυνο για την υγεία, το QUILOMBO, όπως όλοι οι χώροι που γεννήθηκαν για να αγκαλιάζουν τις ομάδες, πάσχει, ή πιο σωστά, αποδυναμώνεται. Όμως, γνωρίζουμε πόσο πολύ και πόσοι πολλοί θέλετε να παραμείνει αυτός ο χώρος ανοιχτός. Πόση δύναμη αντλείτε κι εσείς οι ίδιοι από όλα όσα αντιπροσωπεύει το QUILOMBO. Γιατί QUILOMBO είναι η μουσική, ο χορός, το θέατρο, τα κρουστά, η μπάντα, τα εργαστήρια, οι συναυλίες, οι παραστάσεις, οι εκδηλώσεις, οι παρέες!

Το μήνυμα των ιδρυτών και διαχειριστών του Quilombo, Στέφανοy Κόρακα και Νέλλης Πουλοπούλου:

Πώς να μην θέλουμε να διατηρήσουμε όλα αυτά ζωντανά; Αν μοιράζεστε κι εσείς την ίδια επιθυμία, σας καλούμε στο crowdfunding «KEEP QUILOMBO OPEN» που δημιουργήσαμε, με στόχο να παραμείνει ο χώρος μας ανοιχτός. Ένας χώρος που δημιουργήσαμε το 2004 και μας έφερε όλους πιο κοντά με την τέχνη, πάντα με πνεύμα κοινοτισμού και αλληλεγγύης. Κατά τη διάρκεια της οικονομικής κρίσης, τα καταφέραμε. Θέλουμε να ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε και αυτή τη νέα, πρωτόγνωρη κρίση, με τη δική σας συμβολή!

Γιατί αποφασίσαμε το crowdfunding
Εδώ και καιρό, βλέπουμε με λύπη την αδυναμία της πολιτείας να στηρίξει τους ανθρώπους και τις ομάδες της τέχνης, έστω και αν οι συνθήκες το απαιτούν. Όμως, επίσης εδώ και καιρό, βλέπουμε με χαρά τους φίλους μας να πολλαπλασιάζονται. Γι’ αυτό, σκεφτήκαμε το πιο απλό: δεν χρειαζόμαστε πολλά από τους λίγους αλλά λίγα από τους πολλούς! Με τη στήριξη των μελών και των φίλων, μπορεί ο χώρος μας να παραμείνει ανοιχτός. Όλοι εμείς, σεβόμαστε, εμπιστευόμαστε και αγαπάμε το QUILOMBO. Και είμαστε χιλιάδες!

Με το crowdfunding «KEEP QUILOMBO OPEN» έχετε τη δυνατότητα όλες και όλοι όσοι νιώθετε μέλη αυτής της μεγάλης ομάδας, να τη στηρίξετε, ακόμα και με ένα συμβολικό ποσό. Το QUILOMBO, λόγω του μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα του, δεν επιτρέπει πλεόνασμα τέτοιο που να καλύπτει τα, ομολογουμένως, τεράστια πάγια έξοδα ενός κλειστού χώρου. Θεωρούμε λοιπόν ότι η συνδρομή και η στήριξή σας είναι καθοριστικής σημασίας σε αυτήν την κρίσιμη και κομβική στιγμή.
Το χρονικό περιθώριο που δίνουμε σε αυτήν την προσπάθεια είναι οι επόμενοι τρεις μήνες, κατά τη διάρκεια των οποίων θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξή της.

Αν λοιπόν και εσείς θέλετε να στηρίξετε την προσπάθειά μας να κρατήσουμε το QUILOMBO ανοιχτό, ακολουθήστε τα εξής απλά βήματα:

- Μπείτε στο VIVA WALLET και καταθέστε όποιο ποσό επιθυμείτε με τα στοιχεία της κάρτας σας (χωρίς κάποια έξτρα χρέωση)

- Κάντε κατάθεση απευθείας στους παρακάτω λογαριασμούς :
QUILOMBO IBAN :GR 76 02 60 30 5000 00102 0054 2680 EUROBANK
QUILOMBO LAB ΙΒAΝ:GR 16 01 40 1130 1130 0200 2002 153 ALPHA BANK
Παρακαλούμε να αναγράφετε ως αιτιολογία τη λέξη "Δωρεά "

Προωθήστε την προσπάθειά μας στους φίλους σας!

Λίστα Δωρητών
Η λίστα δωρητών που βρίσκεται στο τέλος της σελίδας στο site ενημερώνεται από εμάς, όχι κατευθείαν από την τράπεζα, σε τακτά χρονικά διαστήματα με τα ονόματά σας τα οποία θα εμφανίζονται με μειωμένους χαρακτήρες για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.
Παρακαλούμε στην περίπτωση που δεν αναφέρεται το όνομά σας στη "λίστα δωρητών" ενημερώστε μας στο e-mail: info@quilombo.gr

Να θυμάστε:
Όσο περισσότεροι είμαστε και όσο περισσότερο είναι αυτό που μπορούμε να συνεισφέρουμε, τόσο μεγαλύτερες οι πιθανότητες να πετύχουμε τον στόχο μας.
Πιστεύουμε ότι το QUILOMBO πρέπει να παραμείνει ανοιχτό, ώστε να συνεχίσει να χαρίζει σε χιλιάδες ανθρώπους την αίσθηση του ανήκειν και της αποδοχής, προσφέροντας απλόχερα την έμπνευση, τη συντροφικότητα και τη δύναμη που πηγάζει από τις τέχνες.
Σας ευχαριστούμε όλες και όλους για τη συνεισφορά σας και για την αγάπη που έχετε δείξει όλα αυτά τα χρόνια στο QUILOMBO.

Keep QUILOMBO Open!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.