Το κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις: The Legend-Thomey Bors

Το κομμάτι που δεν πρέπει με τίποτα να χάσεις: The Legend-Thomey Bors

Για κάποια πράγματα υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός! Ένα από αυτά αφορά τους Black Athena, οι οποίοι εγκαινιάζουν το μηνιαίο label night τους στη Θεσσαλονίκη και στο στυλάτο Uberdooze την Παρασκευή 31/03. Περισσότερα για το event εδώ.

Μετά το Bors Greatest Summer Hits EP, που κυκλοφόρησε μέσω της δισκογραφικής των Black Athena τον περασμένο Ιανουάριο, ο Thomey επιστρέφει στα ηχεία μας με το πασπαλισμένο με αστρόσκονη The Legend! Είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Homework, της υπερ-μπαντάρας που ακούει στο όνομα Daft Punk, ο Thomey σχεδιάζει μια disco-house ωδή στα δυο ρομπότ, σε αργή κίνηση! Οι Black Athena έχουν πλέον το δικό τους Thomas!

Τι και αν δεν μπορείς να βρεθείς στην συμπρωτεύουσα για το σημερινό πάρτι; Μπορείς να κατεβάσεις αποκλειστικά για το deBόp, δωρεάν, το ''The Legend'' -το οποίο έχει παίξει ήδη πολλές φορές στο repeat και ταιριάζει απόλυτα σε μια μέρα γεμάτη ήλιο (ή και όχι)!

Η δισκογραφική των Black Athena ιδρύθηκε πριν από ένα χρόνο περίπου και έχει στο ενεργητικό της επτά επίσημες κυκλοφορίες και αρκετές ανεπίσημες. Στον ενα χρόνο ζωής της έχει κυκλοφορήσει τρία albums και τέσσερα EPs απο καλλιτέχνες όπως: Νέγρος Του Μοριά, FlökosH, Error404, Thomey Bors και L.Professor. Όπως και με τις ραδιοφωνικές τους εκπομπές στον Αθήνα 9.84, οι Black Athena αρνούνται να συμβιβαστούν με ενα στυλ κυκλοφορώντας από Rap και Beats μέχρι House, Bass ακόμη και New Wave! 

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.