Art in Progress Workshops

Art in Progress Workshops

Το  Διεθνές Street Art Φεστιβάλ Πάτρας | ArtWalk ετοιμάζεται για τη 2η τοιχογραφία του στην Πάτρα!

 

Η δεύτερη τοιχογραφία στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς  Street  Art Φεστιβάλ Πάτρας | Art Walk5 ξεκινά το Σάββατο 25 Ιουλίου, στην οδό Βορείου Ηπείρου 30 στην Πάτρα από την καλλιτεχνική ομάδα της street art, NSN997.

Οι NSN997 αποτελούν μία κολεκτίβα street artist από την Ισπανία, οι οποίοι, μέσα στο επόμενο διάστημα, θα δημιουργήσουν μία ξεχωριστή και εντυπωσιακή τοιχογραφία στον αστικό ιστό της Πάτρας.

 

Η αγάπη για την τέχνη του graffiti αποτέλεσε την αφορμή για τη δημιουργία της κολεκτίβας NSN997 και, στη συνέχεια, αυτή επηρέασε τις επαγγελματικές διαδρομές όλων των μελών της, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στους τομείς της εικόνας και της επικοινωνίας, ο καθένας διαθέτοντας τα δικά του χαρακτηριστικά γνωρίσματα. Έχοντας περιπλανηθεί καλλιτεχνικά σε σημαντικές πόλεις όλο τον κόσμο- με τη Νάπολη, το Μιλάνο, τη Ρώμη, τη Βενετία, τη Βαρκελώνη και το Σάο Πάολο να είναι μερικές από αυτές-, πλέον έχουν σαν έδρα τους τη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η πληθώρα εμπειριών, η «επιμονή» για συνεργατική δημιουργία και η έμπνευση από τις διάφορες εκφάνσεις της καλλιτεχνικής δημιουργίας, όπως το σχέδιο, η ζωγραφική, η τυπογραφία, τα γραφικά, το illustration, η μουσική, τα κόμικς και η streetart, δίνουν στα έργα των NSN997 αυτή την ξεχωριστή αισθητική και την αίσθηση ότι κάθε τοιχογραφία τους αποτελεί προϊόν εκτεταμένης έρευνας πάνω σε ξεχωριστές κάθε φορά θεματικές.

Περισσότερες πληροφορίες για την καλλιτεχνική ομάδα streetartists tNSN997, μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα τους: https://www.nsn997.it/.

Σας περιμένουμε να παρακολουθήσετε από κοντά την δημιουργία της τοιχογραφίας και να γνωρίσετε τους καλλιτέχνες και το έργο τους!

Σας περιμένουμε με χαρά!

Το Art Walk5 τελεί υπό την συνδιοργάνωση: της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, την θερμή βοήθεια των χρυσών χορηγών:Χρυσανθόπουλος Α.Ε.(πατρινή εταιρία ανυψωτικών μηχανημάτων) και VECHRO(ελληνική βιομηχανία χρωμάτων)και τουμεγάλου χορηγού:Coffeebrands (πατρινή αλυσίδα καφέ).

Περισσότερες πληροφορίες για τον οργανισμό και τις δράσεις του μπορείτε να βρείτε:

στην ιστοσελίδα μας www.artinprogress.eu,
στο Facebook (Art In Progress) (Art Walk) ή το instagram (art in progress.patras) (artwalk_festival).

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.