Αquatic | Νέο single από τον Theodore

Αquatic | Νέο single από τον Theodore

Το Aquatic είναι το νέο single του Theodore, πρώτο σε μια σειρά από νέα μουσική που θα κυκλοφορήσει το 2024. Στη νέα του δημιουργία, ο Theodore αγκαλιάζει την απλότητα και δημιουργεί πιο αυθόρμητα και απελευθερωμένα από ποτέ, προσφέροντάς μας την πιο ειλικρινή κατ’αυτόν, μουσική του ως τώρα.

Στο Aquatic o Theodore συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της alternative electronica και ambient ηχοτοπία με έναν περιπετειώδη cinematic pop ήχο, μεταφέροντας τον ακροατή σε ένα αιθέριο και αναζωογονητικό υποβρύχιο περιβάλλον.
 


Το κομμάτι πραγματεύεται την πνευματική εξέλιξη του ανθρώπου υπό το πρίσμα της απλότητας της καθημερινής ζωής και των όμορφων στιγμών της, και όχι μόνο υπό το πρίσμα της διανόησης. Μέσω της ευθραυστότητας και όχι της τελειότητας. Τον παρατηρεί να εξελίσσεται και φαντάζεται το πώς ένας άνθρωπος μπορεί να είναι σαν ένα κύμα, σαν έναν ωκεανό που είναι πάντα σε κίνηση.

* Βρείτε το σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και στο e-shop της United We Fly.

* Cover photo credit: © Foteini Zaglara

 


 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.