Ανοιχτό κάλεσμα από την CREAM ATHENS για να εκθέσετε ή να οργανώσετε το δικό σας σεμινάριο στο κεντρικό Λονδίνο

Ανοιχτό κάλεσμα από την CREAM ATHENS για να εκθέσετε ή να οργανώσετε το δικό σας σεμινάριο στο κεντρικό Λονδίνο

Το Cream Athens ανακοινώνει για τρίτη συνεχή χρονιά το ετήσιο ανοιχτό κάλεσμα για κατάθεση προτάσεων. Κάντε αίτηση τώρα για μία μοναδική ευκαιρία να εκθέσετε ή να οργανώσετε το δικό σας σεμινάριο στο κεντρικό Λονδίνο αυτό το καλοκαίρι.

Καλούμε καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο να υποβάλουν αίτηση για την 3η μας έκδοση με τίτλο N / A ή Not Applicable.

"Not Applicable" σημαίνει η εκτίμηση της αξίας, κάτι που στις μέρες μας δεν είναι στο προσκήνιο της προσοχής της κοινωνίας μας. Ψάχνουμε καλλιτέχνες που δεν αποτελούν μέρος της μάζας και έργα που διακόπτουν τις παρορμητικές μας συμπεριφορές.

Η υποβολή των προτάσεων μπορεί να γίνει μέσω της ιστοσελίδας μας www.creamathens.com.

Λήξη προθεσμίας για την κατάθεση προτάσεων: 10 Μαρτίου 2020.

--

Το Cream Athens ενθαρρύνει την υποστήριξη καλλιτεχνών με κάθε δυνατό τρόπο. Σε αντίθεση με άλλες πλατφόρμες τέχνης, το Cream Athens όχι μόνο γιορτάζει την αναδυόμενη τέχνη, αλλά λειτουργεί και ως κολεκτίβα που ενώνει καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο και προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης.

Ιδρύθηκε από την καλλιτέχνη και επιμελήτρια, Νία Hefe Φιλιογιάννη το 2017. Με μόνιμη βάση το Λονδίνο, το Cream Athens ασχολείται ενεργά με την τέχνη οργανώνοντας εκθέσεις, σεμινάρια, συναντήσεις και περιηγήσεις σε γκαλερί και πολιτιστικά κέντρα στο κεντρικό Λονδίνο και στην Αθήνα. Η ενδυνάμωση μέσω της τέχνης και η οπτική ικανοποίηση είναι τα βασικά στοιχεία της αισθητικής μας. Πιστέυουμε στην δύναμη της τέχνης να διεγείρει και να αφυπνά.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.