Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έκθεση Διαγενεακής Φωτογραφίας

Ανοιχτή Πρόσκληση Συμμετοχής σε Έκθεση Διαγενεακής Φωτογραφίας

Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές!

Η ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ, σε μία προσπάθεια ανάδειξης της σημασίας που έχει η αγάπη μεταξύ των ανθρώπων διαφορετικών ηλικιών, προσκαλεί όσες και όσους ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στη Διαγενεακή Έκθεση Φωτογραφίας με θέμα «Η Αγάπη ενώνει τις Γενιές», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του
1ου φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής», 15 & 16 Οκτωβρίου 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Οι φωτογραφίες που θα συγκεντρωθούν θα κοσμήσουν τον περιβάλλοντα χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με σκοπό να:
- αναδείξουν την αξία και τη δύναμη της Διαγενεακής Επαφής και
- μιλήσουν, για πρώτη φορά, για μία Ελληνική Κοινωνία Συμπεριληπτική και ταυτόχρονα ανοικτή προς τους ανθρώπους όλων των Ηλικιών.

Το φεστιβάλ «Μονοπάτια Ζωής» αποτελεί μία πρωτοβουλία της ΑΝΤΑΜΑ, πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και στόχο έχει την κινητοποίηση και ενδυνάμωση των Ηλικιακά Μεγαλύτερων Ανθρώπων ώστε να παραμείνουν κοινωνικά δραστήριοι, αγκαλιάζοντας συγχρόνως και τις νεότερες γενιές.

Για το 2ήμερο, περισσότερες από 20 Οργανώσεις/Φορείς της Κοινωνίας των Πολιτών συνεργάζονται και θα υλοποιήσουν εκπαιδευτικά, ψυχαγωγικά εργαστήρια, εκδηλώσεις και ενημερωτικές ομιλίες για τους ηλικιακά μεγαλύτερους ανθρώπους, αλλά και διαγενεακές δράσεις μαζί με τις νεότερες γενιές. Μέσα από όλες τις δράσεις το Φεστιβάλ, το οποίο τελεί υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, θα λειτουργήσει ως μία «φωνή» κατά του Ηλικιακού Ρατσισμού, υπέρ μίας κοινωνίας συμπεριληπτικής προς όλους.

Όροι Συμμετοχής στην Διαγενεακή Έκθεση
Η πρόσκληση είναι ανοιχτή σε όλους, μικρούς και μεγάλους κάθε ηλικίας. Άτομα κάτω των 18 ετών, τεκμαίρεται ότι έχουν την συγκατάθεση των νόμιμων κηδεμόνων τους.
- Κάθε συμμετέχων μπορεί να υποβάλει μόνο 1 φωτογραφία, η οποία θα πρέπει να απεικονίζει τουλάχιστον δύο (2) έμβια προσώπα/ζώα διαφορετικών γενεών, για τα οποία ο συμμετέχων έχει τη συγκατάθεση τους για χρήση των προσωπικών τους δεδομένων.
- Η φωτογραφία υποβάλλεται σε μορφή JPEG/PNG, Ανάλυση min 5MP, Μέγεθος αρχείου max 5MB.
- Αποστολή φωτογραφίας: [email protected]
- Υποβολή συμμετοχών έως 1η Οκτωβρίου 2022.

Περισσότερες πληροφορίες ΕΔΩ.
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.