«Αναχώρηση» | Ο Απόστολος Κίτσος μελοποιεί Κατερίνα Γώγου & Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ

«Αναχώρηση» | Ο Απόστολος Κίτσος μελοποιεί Κατερίνα Γώγου & Κατερίνα Αγγελάκη-Ρουκ

Την Παγκόσμια Ημέρα Μουσικής, γιόρτασε η Μικρή Άρκτος με την κυκλοφορία του νέου album του Απόστολου Κίτσου, με τίτλο «Αναχώρηση».

Για πρώτη φορά ο Απόστολος Κίτσος κάνει το ντεμπούτο του και ως τραγουδοποιός, ντύνοντας με μουσική ποιήματα της Κατερίνας Γώγου και της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει το νήμα της συνεργασίας του με τον Μιχάλη Καλογεράκη (με τον οποίο δημιούργησαν το «Κάτι Παράξενο»), ο οποίος είναι παρών και εδώ με τραγούδια που έγραψε πάνω σε ποίηση των Ζακ Πρεβέρ, Αρθούρου Ρεμπώ και Μάνου Πετράκη.

Ο δίσκος αυτός σηματοδοτεί την «Αναχώρηση» προς έναν νέο ηχητικό τόπο, φρέσκο, σημερινό, με έντονο ηλεκτρονικό στοιχείο και δυναμικές ενορχηστρώσεις, τις οποίες υπογράφει ο ίδιος ο Απόστολος, κουβαλώντας όμως πάντα στις αποσκευές του όλη τη γοητεία του παλιού και του κλασικού.

Το album συμπληρώνει η διασκευή του «Κι Ήταν Πάντα η Νύχτα» σε στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική του Γιάννη Σπανού, που είναι η συνέχεια της πολύ επιτυχημένης τους συνάντησης στις παραστάσεις «Ανάσα μου κι Αέρα» και «Βράδυ στην Αθήνα».

Ακούστε τον δίσκο εδώ
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.