Ακούστε το «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ» του Γιώργου Καρρά από το επερχόμενο album του

Ακούστε το «ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΩΣ» του Γιώργου Καρρά από το επερχόμενο album του

Το Περιμένοντας Το Φως είναι το δεύτερο single από το πολυαναμενόμενο επερχόμενο album του Γιώργου Καρρά, μπασίστα και βασικού συνθέτη στο συγκρότημα Τρύπες.

Η μινιμαλιστική σύνθεση Περιμένοντας το Φως είναι ένας μελαγχολικός διάλογος ανάμεσα σε ένα πιάνο και ένα ηλεκτρικό μπάσο, που εμμονικά επαναλαμβανόμενα συνοδεύουν ένα κλαρινέτο, πλαισιωμένα από μία ατμοσφαιρική ambient κιθάρα.

Ένα ονειρικό κομμάτι που εκφράζει την αγωνία και την θλίψη του καλλιτέχνη για την σημερινή παρακμή και το σκοτάδι που βρίσκεται η ανθρωπότητα. Ταυτόχρονα, καθώς εξελίσσεται, αντανακλά την προσδοκία του να έρθει το φως που θα οδηγήσει τους ανθρώπους, όπως άλλοτε, από τον Μεσαίωνα στον Διαφωτισμό.

Το αλληγορικό video που συνοδεύει το Περιμένοντας το Φως μας βρίσκει να περιμένουμε την ανατολή του ήλιου, την στιγμή εκείνη που χαράσσεται το πρώτο φως στον ορίζοντα για να διαλύσει το σκοτάδι. Η πιο όμορφη στιγμή μιας ημέρας και αυτή που μας γεμίζει όχι μόνο ηρεμία αλλά και ενέργεια.

Το album Ασκήσεις Απλότητας θα κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο του 2023 από την United We Fly.

Βρείτε το Περιμένοντας το Φως σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες και το e-shop της United We Fly.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.