Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal «Easteria» εδώ!

Ακούστε ολόκληρο το νέο άλμπουμ του Monsieur Minimal «Easteria» εδώ!

Μετά την κυκλοφορία των υπέροχων singles Release meEasteria και Tonight ο Monsieur Minimal κυκλοφορεί το νέο του άλμπουμ με τον περιπαικτικό τίτλο Easteria (ένα λογοπαίγνιο που προκύπτει από τις λέξεις East + Hysteria).

Πρόκειται για ένα αγγλόφωνο, κιθαριστικό άλμπουμ πιστό στον vintage ήχο των 70s αλλά και με την προσθήκη νέων επιρροών όπως αυτών της soul, της blues και της μεταμοντέρνας ψυχεδέλειας πάντα μέσα από το ξεχωριστό φίλτρο της καλαίσθητης POP που χαρακτηρίζει τον Monsieur Minimal όλα αυτά τα χρόνια και τον κατατάσσει πλέον ως one οf a kind pop aesthete για την Ελληνική ανεξάρτητη μουσική σκηνή.

To Easteria album του Monsieur Minimal κυκλοφορεί από τις 3/11/2020, σε Βινύλιο, Cd και ψηφιακά, από την Mo.Mi.Records σε διανομή RockaRolla.

Παραγγείλτε online, εδώ, το Βινυλίο και το cd του Easteria.
Ακούστε το Easteria Album  στο Spotify, στο Apple Music. Κατεβάστε το στο iTunes και στο Bandcapm.

Ακούστε ολόκληρο το άλμπουμ παρακάτω:

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.